Προβληματισμός και απουσίες στους Καταλανούς

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος – La Liga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του site και της στήλης. Άνετο διπλό της Οσασούνα κόντρα στην Αλαβές και ταμείων συνέχεια, σε ένα όχι και τόσο εύκολο πρόγραμμα, καθώς ακολουθεί και εμβόλιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με την μοναδική αναμέτρηση της ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στην Μπαρτσελόνα. Στο πρωτάθλημα τα πάει σχετικά καλά, αλλά στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League το 3-0 από την Μπάγερν ήταν βαρύ! Δεν ήταν κακή η εμφάνιση της, αλλά τώρα φάνηκε η απουσία, όχι μόνο του Μέσι, αλλά και ενός ηγέτη, που θα δώσει ηρεμία και λύσεις όταν χρειάζεται. Παίκτες έχει, αλλά θέλει χρόνο για να περάσει το μεταβατικό στάδιο που βρίσκεται και οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ομάδα να μπορούν να την σηκώσουν στις πλάτες τους. Τώρα παίζει στην έδρα της και θέλει να πάρει μια νίκη, πρώτα για ψυχολογικούς λόγους και μετά για βαθμολογικούς.

Μπορεί; Αναρωτιέμαι γιατί έχει σίγουρα 4 παίκτες εκτός: Σέρτζιο Αγκουέρο, Μπρεϊθγουέιτ, Ντεμπελέ και Πέντρι, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Τζόρντι Άλμπα, Ανσού Φατί και Σέρτζι Ρομπέρτο. Πολλές ή λίγες, αμελητέες απουσίες δεν τις λες. Και μπορεί να μην υποδέχεται κάνα μεγαθήριο, αλλά η Γρανάδα είναι τουλάχιστον μαχητική και επικίνδυνη. Σκοράρει και παλεύει σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια της. Μοναδική εξαίρεση το εκτός με την Βαγιεκάνο, που έκανε και δοκιμές ο Μορένο. Στην εντός έδρας ήττα από την Μπέτις με 2-1, έβαλε δύσκολα στην αντίπαλο της, απλά δεν ευστόχησε έστω μια δεύτερη φορά σε κάποια από τις ευκαιρίες που είχε. Κερασάκι στην τούρτα για την ανάλυση η περσινή αναμέτρηση τους, που ενώ προηγήθηκε η Μπαρτσελόνα με 1-0 με το τελευταίο γκολ του Μέσι εντός έδρας στην La Liga, δέχτηκε την ανατροπή από την Γρανάδα!

Όπως και να έχει αποφεύγω το σημείο. Δεν έχει καμία αξία ο άσσος, ενώ και προς τα δεξιά δεν πάω γιατί δεν ξέρω αν η Γρανάδα μπορεί δεύτερο σερί διπλό στο “Καμπ Νου”. Πιστεύω όμως ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ και εκεί θα πάει το ποντάρισμά μου.

Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια.

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Γρανάδα
Over 3 AH
1.85
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις