Με οδηγό την δημιουργία

στοίχημα

Αν και το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλό, καθότι σκόραρε στο 13ο λεπτό με τον Ρονάλντο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκε, με συνέπεια το over 1 γκολ στο ημίχρονο για τους Άγγλους που είχε προτείνει η στήλη, να καταλήξει σε μονάδα. Σήμερα Κυριακή επανέρχεται ο Bet Minute με ένα προγνωστικό στοιχήματος από την γερμανική Bundesliga.

Προγνωστικό στοιχήματος στην Γερμανία

Για την γερμανική Bundesliga στις 18:30, η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την ευρωπαία Ουνιόν Βερολίνου. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε παρουσιάζει για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο το πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Εξαιρετική επιθετική λειτουργία, δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στην δημιουργία ευκαιριών, αλλά προβληματική ανασταλτική συμπεριφορά. Σε όλα της τα παιχνίδια έχει δεχθεί τέρμα. Στα πέντε εξ αυτών από δύο και πάνω. Η αντίπαλος της, η Ουνιόν έχει ξεκινήσει αρκετά καλά εφέτος με εξαιρετική και πάλι επιθετική λειτουργία. Πιστεύω και σήμερα να έχουμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Συνεπώς το over 1,5 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο στο 2.14 φαντάζει καλή επιλογή.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
18:30
Ντόρτμουντ - Ουνιόν Βερολίνου
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.14
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις