ΝΠΣ Βόλος, το καμάρι της Μαγνησίας

Προγνωστικά

Τρέλανέ με Βόλε!

Πλερουά η Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη, πλερουά και εχθές απέναντι στη Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου και του «Σταφ». Δύο στις δύο επιτυχημένες στήλες έχουμε αυτή την εβδομάδα, με αποδόσεις που αν μη τι άλλο κολάζουν και προσφέρουν χοντρά ταμεία. Super League σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος στις 16:00, συνάντηση που ανοίγει το πρόγραμμα της Κυριακής. Από «βαριά» ήττα με 4-0 προέρχονται οι γηπεδούχοι, από το εντός έδρας 2-1 επί της Λαμίας οι Βολιώτες. Αντίθετες πρεμιέρες, για δύο σύνολα που διαφέρουν.

Ο Απόλλωνας μπορεί να προσπάθησε, να πίεσε, να δημιούργησε και να «ανησύχησε» τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά το τελικό σκορ ήταν βαρύ. Αλλοι λένε πως δεν άξιζε να ηττηθεί με τόσα γκολ, αλλά στα δικά μου μάτια θα «παλέψει» για το κατέγκορι στο τέλος. Δεν μου γεμίζουν το μάτι ρε αδέρφια τα παιδιά.

Από τη μεριά του, ο ΝΠΣ Βόλος πήρε το τρίποντο κόντρα στη Λαμία, έχοντας ένα καλό και ένα αρνητικό ημίχρονο. Αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος, βρήκε δύο τέρματα, αλλά στην επανάληψη κινδύνεψε ουκ ολίγες φορές. Βέβαια, στα φιλικά του ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός, κοντράροντας στα ίσια μεγάλε ομάδες της χώρας.

Εχει την ψυχολογία σήμερα, όπως και καλύτερο σύνολο. Διπλό βλέπω, το και παίρνω ξερό και με κάλυψη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Απόλλων Σμύρνης - ΝΠΣ Βόλος
2 dnb
2.25
BET: 20 units
Μονό
16:00
Απόλλων Σμύρνης - ΝΠΣ Βόλος
2
3.45
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις