Δυάδα παικτών από την ACB για «ξεμούδιασμα»

Δυάδα παικτών από την ACB για «ξεμούδιασμα»

Γεια χαρά σε όλους. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινούν σιγά σιγά με αυτό της ACB στην Ισπανία να κάνει την αρχή. Όπως είναι φυσιολογικό, οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες στο 100% και κάθε προγνωστικό εμπεριέχει ρίσκο. Ώστόσο, έχω ξεχωρίσει δύο επιλογές σε ειδικά παικτών από τα ματς Μπαρτσελόνα – Μούρθια και Ρεάλ Μαδρίτης – Σαν Πάμπλο Μπούργκος.

Πολύ χαμηλό το line

Το μεσημέρι η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μούρθια. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχασε το SuperCopa από την Ρεάλ στον τελικό την προηγούμενη Κυριακή και σίγουρα θέλει να μπει με εμφατικό τρόπο στο πρωτάθλημα. Κοιτώντας τα ειδικά παικτών του συγκεκριμένου αγώνα βλέπω το line των ασίστ του Νικ Καλάθη να είναι στο 5,5. Αν μη τι άλλο, πολύ χαμηλό για τον καλύτερο πασέρ της Ευρώπης. Θα πάω με το over εδώ. Αν οι συμπαίκτες του Καλάθη είναι εύστοχοι, το συγκεκριμένο bet μπορεί να επιβεβαιωθεί και από το ημίχρονο.

Πολυκοσμία στον άσο

Το απόγευμα η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπούργκος. Οι Μαδριλένοι το καλοκαίρι απέκτησαν τον Τομά Ερτέλ από την Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος, όντας και πολύ καλός δημιουργός, είναι παίκτης που πρώτα σκέφτεται την πάσα και μετέπειτα το σκοράρισμα. Επιπρόσθετα, στη θέση του πόιντ γκαρντ η ομάδα του Λάσο έχει πολλές λύσεις (Αλοθέν, Γουίλιαμς-Γκος, Γιουλ). Το line στους πόντους του Ερτέλ βρίσκεται στο 9,5 και στα μάτια μου είναι «τσιμπημένο» προς τα πάνω και θα πάω με το under. Στα ματς του SuperCopa με Τενερίφη και Μπαρτσελόνα σκόραρε 9 και 7 πόντους αντίστοιχα.

Καλή μας τύχη!

 

Δυάδα απόδοσης 3.74
13:30
Μπαρτσελόνα - Μούρθια
Καλάθης over 5,5 ασίστ
2.00
19:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπούργκος
Ερτέλ under 10,5 πόντοι
1.87
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις