ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τελικός στην Ρωσία με combo

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τελικός στην Ρωσία με combo

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τελικός στην Ρωσία με combo

Προγνωστικά Euroleague

Καλή στοιχηματική Κυριακή σε όλους τους αναγνώστες. Η πρόταση της Παρασκευής δικαίωσε απόλυτα την στήλη με την Κάλεβ να παίρνει την νίκη – πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξανά με μπάσκετ θα ασχοληθούμε σήμερα. Προγνωστικά Σούπερ Καπ, με τον τελικό ανάμεσα σε Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Καθάρισε με Νέιπιερ

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, η Ζενίτ νίκησε με 83-76 την Ούνικς Καζάν. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πέρασε μπροστά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και διατήρησε την διαφορά μέχρι το τέλος. Όσες φορές η Ούνικς πλησίαζε στο σκορ δεχόταν συνεχόμενους πόντους, χάνοντας την επαφή με τον αντίπαλο. Εξαιρετική από την περιφέρεια η Ζενίτ, που σούταρε 13/21 (62%) τρίποντα ενώ συνολικά είχε 59% στα σουτ εντός παιδιάς.

Φανταστικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του με την Ζενίτ ήταν ο Σαμπάζ Νέιπιερ. Ο μέχρι πρότινος NBAer σταμάτησε στους 33 πόντους, έχοντας 6/8 τρίποντα αλλά και 11/13 βολές. Πρόσθεσε επίσης 4 ασίστ στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε, έχοντας όμως και 5 λάθη. Άξιος συμπαραστάτης ο Τζόρνταν Μίκι με 13 πόντους αλλά και ο Αλεξ Πόιθρες με 7 πόντους και 7 ριμπάουντ. Προγνωστικά Σούπερ Καπ, με ερωτηματικά σχετικά με την διαχείριση των παιχτών από τον Πασκουάλ. Ο Ισπανός προπονητής έκανε ένα πολύ μικρό ροτέισον 7 παιχτών στον ημιτελικό. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ θα χρειαστεί περισσότερες λύσεις κυρίως αμυντικά.

Ανώτερη σε όλα

Η ΤΣΣΚΑ είχε τον τίτλο του φαβορί και τον επιβεβαίωσε με σχετική ευκολία. Στηριζόμενη στην εξαιρετική πρώτη περίοδο (22-6) η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Ανέβασε την διαφορά ακόμα και στο +23 για να κερδίσει τελικά με 91-78 την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Χαρακτηριστικό στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ είναι ο γρήγορος ρυθμός με δημιουργία από τους ψηλούς. Μάλιστα οι δύο σέντερ της ομάδας έκαναν τις 10 από τις συνολικά 21 ασίστ.

Πολύ γεμάτη εμφάνιση από τον Μιλουτίνοφ με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ χωρίς να κάνει λάθος. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις με 16, έχοντας 5/6 εντός παιδιάς. Ο Ιτούδης έκανε εκτεταμένο ροτέισον καθώς κανένας δεν αγωνίστηκε πάνω από 24 λεπτά. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ένα γεμάτο ρόστερ με μόλις 2 καινούργιους παίχτες (Σβεντ, Γκριγκόνις). Ο Σβεντ στην επιστροφή του είχε 14 πόντους και 3 ασίστ χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες και μοιράζοντας εξαιρετικά την μπάλα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν 10 μέρες σε φιλικό με την ΤΣΣΚΑ να κερδίζει με 75-64. Ο Πασκουάλ καλείται να βρει λύση στην διαφορά μεγέθους των δύο ρόστερ. Ειδικά στα γκαρντ θεωρώ ότι θα δυσκολευτεί πάρα πολύ στην δημιουργία η Ζενίτ. Προγνωστικά Σούπερ Καπ, με μεγάλο φαβορί την ΤΣΣΚΑ που δύσκολα θα χάσει ακόμα έναν τίτλο. Θα καλύψει το χάντικαπ ενώ δύσκολα θα σκοράρει λιγότερους από 80 πόντους. Μένει να φανεί εάν θα μπορέσει ξανά να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί η ομάδα του Ιτούδη.

Μονό
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζενίτ
1 (-4,5)
1.85
BET: 25 units
Combo
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζενίτ
1 ημίχ. / 1 τελ. & ΤΣΣΚΑ Over 79,5
2.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις