Στοίχημα φάουλ, πλάγια και μια δυάδα που καλοπληρώνει

Στοίχημα φάουλ, πλάγια και μια δυάδα που καλοπληρώνει

Καλημέρα σας. Σήμερα συνεχίζουμε με στοίχημα φάουλ, πλαγίων αλλά και μία δυάδα ρίσκου που καλοπληρώνει όπως αναφέρω και στον τίτλο.

Στοίχημα φάουλ: Στην Ιταλία θα γίνουν πολλά!

Ιταλική επιλογή με προγνωστικά φάουλ από το ΈμπολιΣαμπντόρια. Εκεί σφυρίζει ο Μαρίνι που στο προηγούμενο παιχνίδι του, σφύριξε 41 φάουλ. Δύο ομάδες μαχήτριες, με την Έμπολι να έχει κάτι παραπάνω από 10 φάουλ και τη Σαμπντόρια να παραχωρεί 14,3. Το όριο των 26,5 το θεωρώ χαμηλό και θα τιμηθεί στο over.

Super ειδικό στοίχημα από την Τρίπολη!

Στη Τρίπολη κοντράρεται ο τοπικός Αστέρας με τον ΠΑΟΚ. Μετά τη σφαλιάρα με τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ καλείται να ανασυνταχθεί και κατά πρώτο λόγο να μην ηττηθεί. Θα πάμε με το over 37,5 πλάγια στο παιχνίδια καθώς τα μικρά και στενά γήπεδα ευνοούν το να φεύγει η μπάλα πολλές φορές πλάγιο άουτ. Σε γήπεδα όπως του Ιωνικού, του Ατρομήτου ή του Παναιτωλικού θα το δούμε να συμβαίνει συχνά. Επιπλέον το όριο είναι πολύ χαμηλό κατά τη γνώμη μου και θα τιμηθεί. Παράδειγμα το παιχνίδι προχθές του Ιωνικού με τον Άρη όπου είχαμε πάνω από 50 πλάγια. Μου αρέσει και μάλιστα θα χτυπήσω και δυνατά.

Δυάδα… εν Ελλάδι στο 5.20!

Παραμένουμε Ελλάδα και πάμε στο Απόλλων Σμύρνης ΝΠΣ Βόλος. Ο Βόλος έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα και έκανε μία νίκη σχετικά εύκολη απέναντι στη Λαμία. Οι γηπεδούχοι από την άλλη δεν μου άρεσαν στην πρεμιέρα (αν και έπαιζαν με τον Παναθηναϊκό). Επίσης, θεωρώ πως ο Πετράκης (προπονητής των γηπεδούχων) θα φύγει άμεσα διότι η ομάδα δεν αποδίδει όπως πρέπει ενώ έχει καλό υλικό. Διπλό στο 3.45.

Και ολοκληρώνω με το ΟΦΗΑΕΚ. Την ΑΕΚ τη θεωρώ φαβορί για το πρωτάθλημα μετά την πρώτη αγωνιστική αν και τα συμπεράσματα δεν είναι ασφαλή ακόμα, και παράλληλα είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Ο ΟΦΗ από την άλλη στάθηκε καλά απέναντι στον Άρη και πήρε την ισοπαλία. Επειδή το φοβάμαι για 1-1, θα πάω με το Χ2 σε συνδυασμό με over 1,5 γκολ καθώς δε βλέπω την ΑΕΚ να χάνει.

Καλή τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
13:30
Έμπολι - Σαμπντόρια
Over 18,5 φάουλ
1.85
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 5.28
16:00
Απόλλων Σμύρνης - ΝΠΣ Βόλος
2
3.45
18:15
ΟΦΗ - ΑΕΚ
X2 & over 1,5 γκολ
1.53
BET: 4 units
Mονό
20:30
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
Οver 37,5 πλάγια άουτ
1.91
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις