Ποντάρισμα στις πιο φορμαρισμένες ομάδες

Ποντάρισμα στις πιο φορμαρισμένες ομάδες

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr, ξεκούραστοι και μετά από 2 μέρες αποχής είμαστε έτοιμοι για μία δυνατή στοιχηματική ημέρα. Στο Champions League τα πράγματα δεν πήγανε τόσο καλά αλλά μας κράτησε σχεδόν στα λεφτά μας το γκολ της Μπεσίκτας στο 95′. Για σήμερα τα προγνωστικά θα είναι από Βραζιλία και Βέλγιο.

Αήττητη μέσα στο Πόρτο Αλέγκρε

Η Ιντερνασιονάλ υποδέχεται την Φορταλέζα για την 21η αγωνιστική και έχοντας μία κακή αρχή ψάχνει σιγά σιγά να ανεβεί στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσει το εισιτήριο για το Copa Libertadores. Το ενδιαφέρον μου έπεσε στην προϊστορία του αγώνα αφού η Ιντερνασιονάλ δεν έχει ηττηθεί εντός ούτε μία φορά στα χρονικά. Και μετά από 6 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν καλύτερα για τους γηπεδούχους μιας και δείχνουν σιγουριά πίσω και μπροστά εκμεταλλεύονται κατάλληλα τις ευκαιρίες.

Μέσα πέσαμε την προηγούμενη αγωνιστική με την Φορταλέζα αφού ηττήθηκε με 0-2 από την Μινέιρο. Δεν ενθουσιάζει η ομάδα της, στηρίζεται στην δύναμη και στα εντός έδρας ματς. Είναι αρκετά ψηλά και πιστεύω πως σιγά σιγά θα κατεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα. Πέντε σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ανώτερη η Ιντερνασιονάλ και μαζί με την έδρα και την προϊστορία πιστεύω θα νικήσει και θα συνεχίσει την καλή πορεία. Ανεβασμένος ο άσος, παίρνουμε το draw no bet για σιγουριά στα προγνωστικά μας.

Έρχεται από εφτάρα!

Η Άντερλεχτ ταξιδεύει στην Λιέγη για να αντιμετωπίσει την Σταντάρ. Δεν διαθέτει τρομερό υλικό η Λιέγη αλλά έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 4η θέση. Έφυγαν έμπειροι παίκτες από πέρυσι και φέτος έχει καταφέρει να φτιάξει ένα νεανικό ρόστερ όπως και οι περισσότερες ομάδες στο Βέλγιο. Καλύτερη στα εκτός, ενώ δεν νίκησε σε κανένα ντέρμπι φέτος.

Από το εκπληκτικό 7-2 έρχεται η Άντερλεχτ και δείχνει πως φέτος θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Τι και αν ήταν στο ημίχρονο 1-1, διέλυσε την Μαλίν και αφού ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν έχει (αποκλείστηκε από την Φίτεσε για το Conference), το μόνο που τη νοιάζει είναι το σημερινό τρίποντο. Πήρε έμπειρους παίκτες και είναι ομάδα που στηρίζεται στην επίθεσή της. Έχει την καλύτερη φόρμα στο πρωτάθλημα για τους τελευταίους πέντε αγώνες και πιστεύω πως μπορεί να φύγει με κάτι θετικό από την Λιέγη.

Δεν ενθουσιάζει το ρόστερ των γηπεδούχων, και με την εικόνα του τελευταίου αγώνα της Άντερλεχτ, πιστεύω αξίζει το ποντάρισμα στο να αποσπάσει τουλάχιστον την ισοπαλία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Δυάδα απόδοσης 2.40
17:00
Ιντερνασιονάλ - Φορταλέζα
1 dnb
1.55
19:30
Σταντάρ Λιέγης - Άντερλεχτ
2 dnb
1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις