Κυριακή ευκαιριών ανά την Ευρώπη

Κυριακή ευκαιριών ανά την Ευρώπη

Χαιρετώ. Κυριακή σήμερα και δεύτερη μέρα δράσης. Δεν μας ήθελε η προηγούμενη στήλη, βέβεαια αυτό είναι στο χέρι μου να γυρίσει. Σήμερα θα αναλύσουμε τέσσερις αγώνες από τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα γυρίζοντας πάλι την Ευρώπη.

Λαμία – Ολυμπιακός

Η Λαμία ηττήθηκε από τον Βόλο σε μια αναμέτρηση που θα ήταν ικανοποημένη με την ισοπαλία. Συνεχίζει να δείχνει για μένα μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός με φανταστικό – τυχερό γκολ του Ρέαμπτσουκ πήρε κεφάλι στον όμιλο της Ευρώπης χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του. Θέλει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, σε μια έδρα που μέσα στο 2020 πέρασε δύο φορές με 0-4 και 0-6. Το να κερδίζουν οι «ερυθρόλευκοι» από το πρώτο ημίχρονο στο 1.80 παίζεται πολύ εύκολα.

Βερόνα – Ρόμα

Η Βερόνα βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας με τρεις σερί ήητες, τις δύο στην έδρα της ενώ Ρόμα η βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σκοράροντας κατά ρυπάς αν και ομάδα του Μουρίνιο. Ούτε ο ίδιος ο Πορτογάλος δεν θα μπορούσε να φανταστεί τόσο καλό ξεκίνημα σε Ιταλία και Ευρώπη. Οι Ρωμαίοι, εκτός από το μομέντουμ που θέλουν να διατηρήσουν, ψάχνουν και «εκδίκηση» αφού πέρυσι από ένα τραγικό λάθος έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά. Κάποια στιγμή θα χάσει βαθμούς η Ρόμα, αλλά δεν θα το κάνει σήμερα καθώς έχει όλα όσα χρειάζεται για να κερδίσει την Βερόνα στο 1.87.

Μπράιτον – Λέστερ

Η Μπράιτον έχει ξεκινήσει εξαιρετικά (το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της), με τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και ίσως να προσπαθήσει για ένα καλύτερο πλασάρισμα από την απλή αποφυγή του υποβιβασμού. Η Λέστερ έχει ξεκινήσει άοσμα την σεζόν της, με αποκορύφωμα την ισοφάριση που δέχτηκε από την Νάπολι την Πέμπτη. Ψυχολογία στην Μπράιτον αλλά η ποιότητα δείχνει Λέστερ. Αυτό που θα καθορίσει το πως θα κινηθούμε είναι η παράδοση, η οποία δείχνει συντριπτικά τις «αλεπούδες». Επίσης, παρά την φόρμα της Μπράιτον μου φαίνεται παράλογο να είναι έστω και ελαφρύ αουτσάιντερ το σύνολο του Ρότζερς. Θα πάω με την διπλή ευκαιρία προς το μέρος τους και το under 3,5 αφού δεν σημειώνονται πολλά γκολ στις αναμετρήσεις τους.

Νις – Μονακό

Οι γηπεδούχοι δίνονται ως αουτσάιντερ ενώ είναι αήττητοι και δεν έχουν δεχτεί γκολ μέχρι στιγμής. Αντιμετωπίζουν μία Μονακό που σε σχέση με πέρυσι δείχνει άλλη ομάδα και με το ζόρι κέρδισε την Στουρμ Γκρατς μεσοβδόμαδα. Η προϊστορία λέει γκολ και Μονακό αλλά οι εμφανίσεις της δεν πείθουν ούτε τους οπαδούς της. Η Νις έχει ευκαιρία να διευρύνει το αήττητό της και να μπει σε ευρωπαϊκές σκέψεις αν και νωρίς. 1Χ στο 1.55 λοιπόν.

 

Δυάδα απόδοσης 2.99
14:00
Νις - Μονακό
1.55
16:00
Μπράιτον - Λέστερ
Χ2 & under 3,5
1.93
BET: 10 units
Μονό
19:00
Ελλάς Βερόνα - Ρόμα
2
1.87
BET: 10 units
Μονό
20:30
Λαμία - Ολυμπιακός
2 ημίχ. / 2 τελ.
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις