ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Η Κυριακή είναι για ντέρμπι και γκολ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Η Κυριακή είναι για ντέρμπι και γκολ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Η Κυριακή είναι για ντέρμπι και γκολ

Η Κυριακή είναι για ντέρμπι και γκολ

Καλημέρα σας φίλοι μου! Με κέρδος έκλεισε η χθεσινή ημέρα, αφού πέρασε το διπλό της Άρσεναλ μέσα στην Μπέρνλι, αλλά για ένα γκολ της Έβερτον χάθηκε το απόλυτο. Το προσπερνάω και πάω κατευθείαν στην σημερινή στήλη, με προγνωστικά σε τρεις αναμετρήσεις από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ευχόμενος να έρθει το απόλυτο αυτή τη φορά!

Ντέρμπι στις κάτω χώρες

Επελαύνει στην ολλανδική Eredivisie η PSV, έχοντας το απόλυτο νικών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ είναι καταιγιστική με 14 γκολ ενεργητικό, με πιο πρόσφατη νίκη αυτή στην έδρα της Άλκμααρ με 3-0. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Europa League στο «Φίλιπς Στάντιον» με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Είναι προφανές πως η Αϊντχόφεν δε χαμπαριάζει από άμυνες, με το κοντέρ να γράφει 3,15 γκολ ανά εντός έδρας αγώνα, ανεξαρτήτου διοργάνωσης τη φετινή σεζόν! Αυτό θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί και στην αναμέτρηση απέναντι στη Φέγενορντ, που ξεκινά στις 15:30, με στόχο να διατηρήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από τον «Αίαντα».

Η ομάδα του Ρόντερνταμ προέρχεται επίσης από μεσοβδόμαδη ισοπαλία για το Conference League (Μακάμπι Χάιφα 0-0), ωστόσο στο πρωτάθλημα έχει να αγωνιστεί από τις 29 Αυγούστου, όταν και ηττήθηκε με 3-1 από την Ουτρέχτη, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε ο αγώνας με τη Χέρακλες. Η ομάδα του Άρνε Σλοτ δείχνει σημαντική αστάθεια όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, στα μέχρι τώρα ματς που έχει δώσει μακριά από το «Ντε Κούιπ». Αυτό θα προσπαθήσει να αλλάξει απέναντι στην PSV, από την οποία έχει να ηττηθεί από το 2018.

Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με 1-1 δείχνει η πρόσφατη παράδοση των δύο αντιπάλων στο «Φίλιπς Στάντιον», ένα σερί που θα σταματήσει φέτος, καθώς δε βλέπω πως αυτό το ματς δε θα έχει περισσότερα από 2 γκολ! Στο 1.60 βρίσκεται η απόδοση του over 2,5, ένα όριο που μπορεί να φτάσει από μόνη της και η PSV. Στο 1.85 το goal/goal & over 2,5 για όποιον θέλει ελαφρώς υψηλότερη απόδοση.

Ένας Ρονάλντο δεν φέρνει την άνοιξη…

Από άνετη επικράτηση με 2-0 στο Ζάγκρεμπ, για τους ομίλους του Europa League, προέρχεται η Γούεστ Χαμ, η οποία ψάχνει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Οι δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, έδωσαν τη θέση τους σε δύο ισοπαλίες, με τα «σφυριά» να έχουν μαζέψει οκτώ βαθμούς με τέρματα 10-5. Μόλις ένα under για την ομάδα του Μόγιες στα τέσσερα, ως τώρα, ματς της Premier League. Σίγουρα ο Σκωτσέζος είναι προβληματισμένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αλλά προς το παρόν δεν του έχει στοιχίσει, αφού η επίθεση πετά φωτιές. Αυτό το ατού θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Γουέστ Χαμ και σε συνδυασμό με την έδρα να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πλήγμα ωστόσο θα αποτελέσει η απουσία του φορ Αντόνιο, ο οποίος δέχτηκε κόκκινη στην αναμέτρηση με την Σαουθάμπτον.

«Χαστούκι» από τη Γιούνγκ Μπόις δέχτηκε την Τρίτη η Γιουνάιτεντ και ενώ όλοι στο «Όλντ Τράφορντ» βρίσκονταν στα σύννεφα, έλεω Κριστιάνο Ρονάλντο. Δύο γκολ πέτυχε στο ντεμπούτο της προηγούμενης εβδομάδας ο Πορτογάλος απέναντι στη Νιούκαστλ, ένα κόντρα στους Ελβετούς και σίγουρα θέλει να συνεχίσει το σερί. Αήττητοι παραμένουν και οι «κόκκινοι διάβολοι» στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, αγωνιζόμενοι πιο συντηρητικά έως τώρα στα εκτός έδρας ματς. Κάτι που αναμένω να αλλάξει στην σημερινή αναμέτρηση, καθώς πιστεύω ότι η ομάδα του Μάντσεστερ θα ψάξει ένα ξέσπασμα μετά την ήττα στο Champions League και ενώ ακολουθεί αναμέτρηση των δύο ομάδων για το League Cup την Τετάρτη, αυτή τη φορά στο «Θέατρο των Ονείρων».  Ωστόσο, δε θεωρώ βέβαιη την επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ, για αυτό θα κοιτάξω πάλι το ποντάρισμα στα γκολ, με το over 2,5 να προσφέρεται στο ωραιότατο 1.80.

Ψάχνει την πρώτη της νίκη η Γιούβε

Ούτε με την Ουντινέζε (2-2), ούτε με την Έμπολι (0-1), ούτε με τη Νάπολι (1-2). Η Γιουβέντους μετρά 0/3, έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό και βρίσκεται μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η φυγή Ρονάλντο αναμφίβολα έχει επηρεάσει τους «μπιανκονέρι», που δε θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών. Ένεση αυτοπεποίθησης η νίκη στη Σουηδία επί της Μάλμε την Τετάρτη για το Champions League, με την ομάδα του Αλέγκρι να επικρατεί με 3-0.

Επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έκανε η Μίλαν, η οποία παρά την ήττα στο «Άνφιλντ» με 3-2, κέρδισε τις εντυπώσεις, αποδεικνύοντας ότι έχει μπει σε σωστό δρόμο. Κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τις επιδόσεις της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι διανύει αντίθετη πορεία με εκείνη της Γιούβε, αφού έχει πετύχει το 3/3 και με εννέα βαθμούς βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Το ηθικό βρίσκεται στα ύψη για τους «ροσονέρι», που δε πρόκειται να φοβηθούν σε καμία περίπτωση την «μεγάλη κυρία».

Παρόλα αυτά, η Γιούβε έχει αποδείξει και παλιότερα ότι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις ξέρει τον τρόπο να επιβιώνει. Μπορεί το ξεκίνημα να είναι χείριστο για την ομάδα από το Τορίνο, όμως αυτό θα σταματήσει κάποια στιγμή. Φαντάζει ιδανικό να συμβεί στο ντέρμπι, όπου η νίκη με μια καλή εμφάνιση θα αποδείξει πως δεν πρέπει να την ξεγράφουν από την μάχη του τίτλου, κι ας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -9. Η νίκη των γηπεδούχων λοιπόν, πληρώνει 2.10, ενώ αν συνδυαστεί με το over 1,5 γκολ αγγίζει το 2.40. Και τα δύο είναι ικανοποιητικά, αλλά θα επιλέξω το συνδυαστικό, καθώς περιμένω να έχει γκολ η αναμέτρηση.

Δυάδα απόδοσης 2.88
15:30
Αϊντχόφεν - Φέγενορντ
Over 2,5
1.60
16:00
Γουέστ Χαμ - Μαν. Γιουνάιτετ
Over 2,5
1.80
BET: 10 units
Μονό
21:45
Γιουβέντους - Μίλαν
1 & Over 1,5
2.37
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις