«Ντόπιο» σημείο και γκολ στη Γερμανία

«Ντόπιο» σημείο και γκολ στη Γερμανία

Σε φουλ ρυθμούς έχουν μπει οι ομάδες, μετά και την πρώτη αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μεσοβδόμαδα, είχαμε την έναρξη του Champions League, του Europa League και της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA, το Conference League, όπου οι σύλλογοι έβαλαν το επίσημο κουστούμι τους και ρίχτηκαν στη μάχη της ευρωπαϊκής διάκρισης. Στα δικά μας, από Ελλάδα και Γερμανία έρχονται τα σημερινά προγνωστικά.

Κερδίζει ο ΠΑΟΚ

Να ανασκευάσει την αγωνιστική του εικόνα, και να πετύχει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, θα επιχειρήσει ο ΠΑΟΚ, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο «δικέφαλος του βορρά», την περασμένη βδομάδα στην πρώτη αγωνιστική της Super League, δεν κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα χάνοντας με 0-1. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν κάκιστοι, δείχνοντας ανέτοιμοι για την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεων. Την Πέμπτη στο Γιβραλτάρ με αντίπαλο τη Λίνκολν, είχαν μια από μέτρια έως μεστή εμφάνιση, επικρατώντας με 0-2 αγωνιζόμενοι απέναντι σε ημιεπαγγελματίες, οι οποίοι είχαν και δοκάρι προς τη λήξη του παιχνιδιού, ενώ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ χρειάστηκε να επέμβει σε κάποιες φάσεις για να αποσοβήσει το μοιραίο.

Ο Αστέρας, την πρώτη αγωνιστική ταξίδεψε στο Αγρίνιο, όπου αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα και να αφήνει ευχαριστημένους και τους δύο αντιπάλους.

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ, είναι υποχρεωμένος να κερδίσει απόψε έστω και με «μισό μηδέν», καθώς στην κούρσα του πρωταθλήματος δε χωρά νέα ήττα και μάλιστα τόσο νωρίς. Επιπλέον, ούτε η ισοπαλία αφήνει ικανοποιημένους του παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς θα μείνουν πολύ πίσω στον βαθμολογικά πίνακα. Νίκη για τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, σε απόδοση 2.30.

Ανοιχτό παιχνίδι στη Στουτγκάρδη

Το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Μπάγερ Λεβερκούζεν, κέντρισε το ενδιαφέρον μου στα σημερινά προγνωστικά. Οι γηπεδούχοι, έχουν ξεκινήσει σχετικά καλά τη σεζόν καθώς βρίσκονται στην 11η θέση με ένα σερί 1-1-2 και 8 γκολ υπέρ και 9 κατά. Η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο, δείχνοντας το δρόμο από την περυσινή χρονιά, αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο ενώ και φέτος στις πρώτες 4 αγωνιστικές έχει σκοράρει 8 τέρματα, με μέσο όρο δηλαδή, δύο γκολ ανά παιχνίδι. Συνεχίζει να προβληματίζει αμυντικά, έχοντας δεχτεί 9 γκολ, πράγμα που φανερώνει την αμυντική δυσλειτουργία της ομάδας. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με γκολ στο 88’ έχοντας δεχθεί μάλιστα και κόκκινη κάρτα.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ένα σερί 2-1-1 και 12-6 τέρματα. Οι «ασπιρίνες», θέλουν να πρωταγωνιστήσουν τη φετινή χρόνια και το καλό ξεκίνημα που έχουν κάνει τους δίνει ελπίδες πλασαρίσματος στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Οι ποδοσφαιριστές του Γκεράρδο Σεοανέ, επιθετικά τα πηγαίνουν πολύ καλά με μέσο όρο τρία τέρματα ανά παιχνίδι ενώ έχουν δεχθεί έξι, με κάποια μικροπροβλήματα να τους ταλανίζουν. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν από την Μπορούσια Ντόρμουντ με 3-4, σε ένα τρελό παιχνίδι όπου προηγήθηκαν με 2-1 και 3-2, ωστόσο κατάφεραν και έχασαν. Την Πέμπτη με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος κέρδισαν με 2-1, ξεκινώντας με το δεξί τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Εκτίμηση: Αμφότερες οι ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ το τελευταίο παιχνίδι των φιλοξενούμενων μας έδειξε πως και αμυντικά αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Κρατώ τον συνδυασμό goal/goal και over 2,5 σε απόδοση 1.72 για τα προγνωστικά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
16:30
Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν
Goal/goal & over 2,5
1.72
BET: 15 units
Μονό
20:30
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
2
2.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις