Έβαλαν βάσεις Βόλος και Τρίπολη

Έβαλαν βάσεις Βόλος και Τρίπολη

Αγαπητοί φίλοι, η φετινή Superleague δεν είναι το πρωτάθλημα που όλοι θέλουμε, άλλα σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πέρυσι. Σχεδόν όλες οι ομάδες κινήθηκαν καλά στον καλοκαιρινό προγραμματισμό και φαίνονται βελτιωμένες. Δύο από αυτές έχουν βάλει τις βάσεις από πέρυσι και συνεχίζουν από εκεί την ανοδική τους πορεία, ο Βόλος και ο Αστέρας Τρίπολης. Με αυτές θα ασχοληθούμε και στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά στο Απόλλων Σμύρνης – Βόλος

Ο Απόλλων κάποια στιγμή την περσινή σεζόν βρέθηκε σε ιδανικό μομέντουμ, άλλα οι άνθρωποι του φρόντισαν μόνοι τους να αλλάξουν τη κατάσταση. Μια ξαφνική αναίτια εσωστρέφεια, οδήγησε στην αλλαγή προπονητή, ενώ η ομάδα πήγαινε από νίκη σε νίκη. Από τότε η πορεία του ιστορικού προσφυγικού σωματείου, είναι σε ελαφρά κάθοδο.

Ο Βόλος αντίθετα είχε μια σταθερά καλή σεζόν πέρυσι, όπου κατετάγη 7ος στη βαθμολογία και στη συνέχεια 1ος στα play-out. O προπονητής που έχτισε αυτό το σύνολο μπορεί να έφυγε, όπως και δύο πολύ σημαντικά «γρανάζια» στην επίθεση, άλλα η ομάδα δεν φάνηκε επηρεασμένη στην 1η αγωνιστική. Πολύ καλός ο Βόλος επιθετικά, ανίατα προβλήματα δείχνει να έχει η άμυνα του Απόλλωνα, συνεπώς θα κινηθούμε προς το Χ2 στα προγνωστικά μας.

Συνεχίζεται ο δύσκολος Σεπτέμβριος του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μας πλήρωσε καλά στα προγνωστικά της 1ης αγωνιστικής στη Superleague, με την εντός έδρας ήττα του. Έχει μπροστά ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια. Τα δύο τελευταία χρόνια, έδειξε ότι σε τέτοιες καταστάσεις δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Συνήθως, μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι έκανε γκέλα. Φέτος το ρόστερ του είναι ακόμα πιο φτωχό και οι συνεχόμενες απουσίες βασικών παικτών το κάνουν να φαίνεται μικρότερο. Στην Τρίπολη θα λείψει και πάλι ο κομβικός για τη μεσαία γραμμή Ελ Καντουρί, ενώ ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Α. Ζίβκοβιτς, είναι μεν στην αποστολή, άλλα προέρχεται από δύο εβδομάδες απουσίας λόγω του ιού. Στην άμυνα, η ταυτόχρονη έλλειψη Κρέσπο και Ίνγκασον, είναι δύσκολο να καλυφθεί.

Ο Αστέρας έχει επίσης μια πολύ σημαντική απουσία, αυτή του πολύτιμου χαφ Ριέρα. Όμως, οι Αρκάδες είναι ένα πολύ καλά δεμένο σύνολο, που βασίζεται στη συνολική λειτουργία, και όχι στις μονάδες. Μπορούν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, ενώ περιμένω από αυτούς ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και φέτος. Το γεγονός ότι στην ομάδα της Τρίπολης, οι Έλληνες παίκτες πλέον είναι είδος προς εξαφάνιση, πραγματικά με λυπεί. Αυτό όμως είναι μια γενικότερη πληγή του ελληνικού ποδοσφαίρου, που θα τη βρούμε σύντομα μπροστά μας.

Μονό
16:00
Απόλλων Σμύρνης - Βόλος
Χ2
1.65
BET: 12 units
Μονό
16:00
Απόλλων Σμύρνης - Βόλος
2
3.45
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 12.25
16:00
Απόλλων Σμύρνης - Βόλος
2
3.45
20:30
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
1
3.55
BET: 5 units
Μονό
20:30
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
1 dnb
2.30
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις