Βγάζει γούστα η Οσέρ

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Κυανόλευκη υπεροπλία

Παιχνίδια με δύσκολη ανάγνωση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Ligue 2, αναμφίβολα θα έχουμε εκπλήξεις. Δύο αναμετρήσεις ξεχώρισαν, ωστόσο, στα προγνωστικά Γαλλίας του Σαββάτου, το Νιόρ – Γκινγκάμπ και το Κεβιγί – Οσέρ. Για πάμε…

Σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Βαλενσιέν πήρε η Κεβιγί, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-2). Έφτασε, έτσι, τις τρεις νίκες και τους 10 βαθμούς (11η θέση στην Ligue 2). Όπως αναφέραμε και την προηγούμενη εβδομάδα, οι νεοφώτιστοι είναι ομάδα που παίζει χωρίς φόβο και σκοπιμότητα, μια προσέγγιση που προς το παρόν μοιάζει να αποδίδει. Στα αρνητικά το γεγονός ότι για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, δεχόμενη γκολ στην μοναδική εύστοχη προσπάθεια της Βαλενσιέν.

Εντυπωσιακή η Οσέρ στο εντός με την Νιόρ, εύκολη επικράτηση (4-0) και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που σημειώνει τέσσερα τέρματα (καλύτερη επίθεση στην Ligue 2 με 15 γκολ). Τρία γκολ για τον Σαρμπονιέ (έφτασε τα 5) που ήρθε ως αντικαταστάτης του Λε Μπιάν και ήδη κάνει απόσβεση. Σημαντική, βέβαια, είναι η συνεισφορά και εξτρέμ Γκοτιέ Αν (2 γκολ και 4 ασσίστ). Η ομάδα του Ζαν Μαρκ-Φυρλάν είναι αήττητη έως τώρα ως φιλοξενούμενη (νίκες σε Αμιάν, Νανσί και ισοπαλία στην Παρί, όλα goal/goal), παίζει επιθετικά, ενώ πατάει με ευκολία την αντίπαλη περιοχή (περίπου το 70% τον τελικών της είναι εντός περιοχής).

Πιο ποιοτική ομάδα η Οσέρ, με καλή ψυχολογία αμφότερες. Δεν περιμένω άλλο ένα εύκολο βράδυ για την φιλοξενούμενη, ωστόσο μου φαίνεται δύσκολο για την Κεβιγί να κρατήσει στο μηδέν την κορυφαία επίθεση της Ligue 2. Θα πάμε λοιπόν σε ένα combo με τα γκολ και τα κόρνερ της Οσέρ.

Άγρια (γαλλική) Δύση

Τρίτη ήττα φέτος για την Νιόρ και, μάλιστα, με το βαρύ 4-0 στην έδρα Οσέρ. Μάλλον δίκαιο το σκορ, αν και η ίδια έβγαλε φάσεις, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ (μόλις 4 γκολ σε 7 ματς φέτος). Γενικά, φαίνεται να στοιχίζει η απώλεια του περσινού πρώτου σκόρερ της Μπα (14 γκολ, πήρε μεταγραφή στη Χάβρη) . Εντός «Ρενέ Γκαγιάρ» η Νιόρ δεν έχει ηττηθεί στα δύο τελευταία με Γκρενόμπλ (1-0) και Αμιάν (0-0) και εμφανίζεται πιο συμπαγής συγκριτικά με τα εκτός έδρας της (ένα γκολ παθητικό, στο ματς με την Καέν).

Μια λαμπάδα στο μπόι του Μπαζίλιο! Κορυφαίος παίκτης του γηπέδου ο 26χρονος τερματοφύλακας της Γκινγκάμπ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ πραγματοποίησε 11 αποκρούσεις (!) και χάρισε στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη στο Παρίσι (0-1, το γκολ ο Αμπί, δανεικός από Σεντ Ετιέν). Με το αποτέλεσμα αυτό η Γκινγκάμπ διεύρυνε το εκτός έδρας αήττητο της στα επτά παιχνίδια, σερί που διατηρεί από την περσινή σεζόν. Δεν δέχεται εύκολα φάσεις, ενώ μεσοεπιθετικά έχει πλέον μπόλικη ποιότητα αλλά και βάθος.

Τρία «διπλά» και δύο ισοπαλίες σε έξι αναμετρήσεις σε επίπεδο Ligue 2 στην έδρα της Νιόρ μετά το 2000 (1-2-3). Μόνο ένα από αυτά ήταν over και goal/goal (το 1-3 τον Γενάρη του ’08).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Πιο πειστική η Γκινγκάμπ που έχει δημιουργήσει μια δυναμική ως φιλοξενούμενη. «Σφιχτή» εντός η Νιόρ που όμως δεν έχει το εύκολο γκολ. Περιμένω κλειστό ματς, θα ποντάρουμε στον τριπλασιασμό της ισοπαλίας.

Έξτρα σκέψεις

  • Έκανε σεφτέ επιτέλους η Ντιζόν και δικαίωσε το ποντάρισμα μας την περασμένη αγωνιστική. Δεύτερο σερί εντός και νέα ευκαιρία απέναντι για τρίποντο απέναντι σε βατό αντίπαλο (Δουνκέρκη). Επιλογή ενστίκτου για τα προγνωστικά Γαλλίας να σκοράρει με πέναλτι η γηπεδούχος, σκέψη που υποστηρίζεται και από το γεγονός ότι η Δουνκέρκη επιτρέπει στους αντιπάλους της να πατούν αρκετά περιοχή (επτά στις έντεκα τελικές εις βάρος γίνονται μέσα από την περιοχή).
  • Ντέρμπι μίσους έχουμε στον γαλλικό Βορρά για την Ligue 1 ανάμεσα σε Λανς και Λιλ. Στα ίδια στάνταρ με πέρυσι η Λανς που ψάχνει και ρεβάνς για το περσινό 0-3, την ώρα που η Λιλ δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη άκρως επιτυχημένη σεζόν, ενώ κουβαλά και έξτρα κόπωση λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Σίγουρα θα έχει ένταση και νεύρα το παιχνίδι, δεν αποκλείεται να δούμε και φέτος κόκκινη, ίσως και πέναλτι.
Fun Bet
18:00
Λανς - Λιλ
Over 0,5 κόκκινες κάρτες και καταλογισμός πέναλτι
8.25
BET: 2 units
Μονό
20:00
Νιόρ - Γκινγκάμπ
Χ
3.15
BET: 5 units
Ειδικό
20:00
Ντιζόν - Δουνκέρκη
Ντιζόν να σκοράρει πέναλτι
5.60
BET: 5 units
Combo
20:00
Κεβιγί - Οσέρ
Over 0,5 γκολ Οσέρ & over 4,5 κόρνερ Οσέρ
2.05
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις