Προγνωστικά της διπλής ευκαιρίας…

προγνωστικά

Προγνωστικά με άρωμα Ευρώπης

Καλημέρα σε όλους. Στην προηγούμενη στήλη είχαμε 1/3, δυστυχώς. Όσο κοντά ήμασταν στο απόλυτο κάποια στιγμή άλλο τόσο μακριά βρεθήκαμε στο τέλος. Στην ενδιάμεση αποχή από το γράψιμο είχαμε ένα πολύ ωραίο ταμειάκι στο Instagram, στο οποίο και σας περιμένουμε. Σήμερα θα δούμε ξανά προγνωστικά τρία παιχνίδια από τρεις διαφορετικές χώρες, μόνο που αυτή την φορά με την  μορφή ενός μονού και μίας δυάδας.

Ξυπνάνε οι πρωταθλητές

Ας ξεκινήσουμε τα προγνωστικά μας από την Γαλλία και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Λανς με την Λιλ. Η Λανς έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν και βρίσκεται αήττητη στην 5η θέση μετά από πέντε αγώνες. Οι πρωταθλητές από την άλλη μεριά έχουν ξεκινήσει πολύ χλιαρά και κατά πάσα πιθανότητα έχουν βγει ήδη εκτός διεκδίκησης της διατήρησης των σκήπτρων τους. Θετικό ενόψει και του σημερινού αγώνα είναι η πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην πρωτοπόρο Γερμανίας Βόλφσμπουργκ με το VAR να τους στερεί την νίκη.  Η παράδοση λέει Λιλ, το μομέντουμ λέει Λανς. Η Λιλ σαν να ξύπνησε μεσοβδόμαδα και θέλει νίκη ανάσας σήμερα. Δεν ξέρω αν θα την πάρει αλλά θα φύγει με βαθμούς. X2 και Over 1,5 το πόρισμα λόγω και των σχετικά μη εμπισέυσιμων αμυντικών γραμμών στην αρχή της χρονιάς.

Προγνωστικά με πίστη στην παράδοση

Συνεχίζουμε με το 2η κατηγορία της Αγγλίας για την μονομαχία της Χάντερσφιλντ και της ουραγού Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Χάντερσφιλντ έχει κερδίσει 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια της δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Η Νότιγχαμ πάει απ το κακό στο χειρότερο με τους οπαδούς της ομάδας να ρίχνουν τον φταίξιμο στον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι έχει παρατήσει την ομάδα τους για χάρη του Ολυμπιακού. Τελευταία της ήττα από την Μίντλεσμπρο που προκάλεσε και την απόλυση του προπονητή από την ομάδα. Παρά της ήττες της η Νότιγχαμ δεν έχει δεχθεί πάνω από δύο γκολ. Αξίζει να σημειωυθεί ότι στα 17 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια μόνο σε ένα έχουν μπει πάνω από τρία γκολ. Η παράδοση λειτούργησε αποτρεπτικά σε μένα και θα πάω πιο safe με το combo του 1Χ και του under 3,5 γκολ.

Λάθος αποδόσεις

Θα κλείσουμε «Ισπανικά» τα προγνωστικά μας με το ΈλτσεΛεβάντε. Μεγάλο διπλό η Έλτσε στην Χετάφε αλλά δεν γίνεται να δίνεται ως φαβορί στο 2.30 απέναντι σε ένα ποιοτικότερο ρόστερ. Η Λεβάντε ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη έχοντας τρεις ισοπαλίες. Δεν πάιζει άσχημα κάτι που φάνηκε και από το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Έλτσε βάζει και δέχεται γκολ με το σταγονόμτερο και κάτι παρόμοιο αναμένεται να γίνει σημέρα μόνο που θα την κοντράρω, αφού πιστεύω ότι η Λεβάντε έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να φύγει τουλάχιστον με βαθμό από το «Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο».

Δυάδα απόδοσης 3.23
17:00
Χάντερσφιλντ - Νότιγχαμ Φόρεστ
1Χ & under 3,5
1.70
19:30
Έλτσε - Λεβάντε
Χ2 & under 3,5
1.90
BET: 15 units
Combo
18:00
Λανς - Λιλ
Χ2 & over 1,5
2.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις