Σκοράρει, νικάει και διπλασιάζει η Χόφενχαιμ

Κουπόνι Σαββάτου

Κουπόνι Σαββάτου: Ίδια τιμή, δύο επιλογές

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πήραμε τον διπλασιασμό της Μπάγερν την Τρίτη, η οποία μας δικαίωσε πανηγυρικά. Σήμερα, στο κουπόνι Σαββάτου, δύο αναμετρήσεις μου κίνησαν το ενδιαφέρον, σε Αγγλία και Γερμανία. Πάμε λοιπόν.

Καταμεσήμερο στο κουπόνι Σαββάτου, οι σημερινές επιλογές. Στην Αγγλία στρέφεται η προσοχή και στην αναμέτρηση της Γούλβς με την Μπρέντφορντ. Κακό το ξεκίνημα για τους «Λύκους» στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όπου δεν είχαν κατορθώσει να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μόλις την περασμένη αγωνιστική σκόραραν για πρώτη φορά, στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Γουότφορντ. Είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς και προηγήθηκαν με αυτογκόλ, στο 74’, ενώ λίγο αργότερα βρήκαν ακόμα πιο ανοιχτή την αντίπαλη άμυνα, για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ψάχνους την δεύτερη σερί νίκη σήμερα, απέναντι στην νεοφώτιστη Μπρέντφορντ.

Οι φιλοξενούμενοι, γνώρισαν την πρώτη ήττα για την φετινή σεζόν, εντός έδρας από την Μπράιτον. Σε μια αναμέτρηση που όλα έδειχναν να έρχεται ισόπαλη. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πήραν το τρίποντο. Δύο ισοπαλίες έχουν στα δύο εκτός έδρας ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, προσεγγίζοντάς τα κυρίως αμυντικά. Πρέπει να αποδείξουν πως δεν τους επηρέασε η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και να αντιδράσουν σωστά, δείχνοντας ότι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Οι γηπεδούχοι έχουν ηττηθεί τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε ματς στην έδρα τους, δείχνοντας ότι δεν είναι απόρθητη. Μάλλον το αντίθετο… Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία εννέα ματς εκτός έδρας έχασαν το ένα. Αυτό μπορεί να δείχνει πολλά, μπορεί και όχι. Εγώ θα τους πιστέψω, κοντράροντας τους γηπεδούχους, που ναι μεν προέρχονται από την πρώτη τους νίκη, όμως δεν με πείθουν. Χ2 διπλή ευκαιρία στο 1.93 αγοράζοντας δύο σημεία που έχουν ίδια απόδοση με την νίκη της Γουλβς.

Εκτός έδρας τα πάει καλά

Συνεχίζουμε στην Γερμανία και την αναμέτρηση της Μπίλεφελντ με την Χόφενχαιμ. Ανταγωνιστική ήταν η Μπίλεφελντ στο ματς με την Γκλάντμπαχ, όμως ηττήθηκε και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Θέληση και διάθεση υπάρχει, όμως με την επίθεση να κολλάει στο ένα γκολ και την άμυνα να κάνει αρκετά λάθη, η χρονιά αναμένεται δύσκολη. Τέσσερα γκολ σε εννιά εντός έδρα αγώνες, δεν είναι και ο καλύτερος απολογισμός.

Η Χόφενχάιμ ηττήθηκε στην έδρα της από την Μάιντζ με 0-2. Δεύτερο εντός έδρας στραβοπάτημα, μετά το 2-2 με την Ουνιόν. Εκτός έδρας τα πάει καλύτερα, τουλάχιστον στο σκοράρισμα, με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα, η οποία ήρθε στο τελευταίο λεπτό, στο 3-2 με την Ντόρτμουντ. Οι απουσίες της είναι οι γνωστές εδώ και καιρό, ενώ υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ο Ακπαγκούμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Όπως προαναφέρθηκε, με ένα γκολ ταβάνι η Μπίλεφελντ δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά, ειδικά σε συνδυασμό με τα αμυντικά λάθη. Ομάδα που σκοράρει πιο άνετα εκτός οι φιλοξενούμενοι, καθώς είναι στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, μέχρι στιγμής. Με το διπλό στο 2.07 θα πορευτώ στην εν λόγω αναμέτρηση.

Μονό
14:30
Γούλβς - Μπρέντφορντ
Χ2
1.93
BET: 7 units
Μονό
16:30
Μπίλεφελντ - Χόφενχαιμ
2
2.07
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις