Για άλλη μια ευρωπαϊκή κούπα η Ιταλία

προγνωστικά

Προγνωστικά Eurovolley: Για το 3ο Ευρωπαϊκό η Ιταλία

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η στήλη επέστρεψε στα ταμεία αυτή την εβδομάδα με τρεις σερί επιτυχημένες προτάσεις στα προγνωστικά, δύο στο koubanezos.gr και μια στο Instagram. Έτσι, όπως σας υποσχέθηκα, ανεβήκαμε πάλι στο άλογο, και εκεί θα μείνουμε όλη τη χρονιά.

Ως τώρα, η σεζόν ανήκει στους Ιταλούς, όσων αφορά τα ομαδικά σπορ. Πήραν στο… σπίτι τους το Euro 2020, κατέκτησαν εμφατικά το Eurovolley γυναικών, ενώ παρουσίασαν και μια πολύ καλή ομάδα μπάσκετ στην Ολυμπιάδα. Τώρα ήρθε η σειρά της Εθνικής Ιταλίας στην πετοσφαίριση ανδρών να διαπρέψει και στο τερέν και στα προγνωστικά. Έφτασε αήττητη στα ημιτελικά του Εurovolley παίζοντας ωραίο και σύγχρονο volley.

Σήμερα, αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία. Μια δυνατή ομάδα με καλό μπλoκ και αστέρια πρώτου μεγέθους. Οι Ιταλοί, όμως, έχουν πολύ οργανωμένη και γρήγορη ομάδα. Πιάνουν καταπληκτικό ρυθμό στα ως τώρα παιχνίδια τους, και αυτό για μένα είναι το σημαντικότερο στοιχείο του αθλήματος. Ο ρυθμός που βρίσκει η Ιταλία μέσα από την οργάνωση, την καλή της υποδοχή και την γρήγορη ανάπτυξη από το 3, αλλά και τις άκρες, της έδωσαν το αήττητο και την ανεβασμένη ψυχολογία που έχει. Κέρδισε σχετικά εύκολα την φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης Σλοβενία στον όμιλο, και στα προημιτελικά διέλυσε την δυνατή Γερμανία. Όπλο της Ιταλίας σε όλο το τουρνουά, το πολύ καλό σέρβις. Αν, σήμερα, οι Μικελιέτο και Πινάλι, σερβίρουν με την ίδια αποτελεσματικότητα που έχουν μέχρι τώρα, η υποδοχή της Σερβίας θα έχει σοβαρό πρόβλημα, και η Ιταλία θα πάρει σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν μεγάλο και επίπονο για τις Εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης. Είχαμε κατά σειρά Nations League, Ολυμπιάδα και τώρα Εurovolley. Όσοι πέτυχαν στα δύο πρώτα, κατέρρευσαν στο τελευταίο, με χαρακτηριστικότερα τα παραδείγματα της χρυσής Ολυμπιονίκης Γαλλίας, και της ”αργυρής” Ρωσίας. Οι Ιταλοί σε γυναίκες και άντρες, στο Nations, περπατούσαν, στους Ολυμπιακούς ανέβασαν στροφές, και στα Εuro γκάζωσαν με χίλια. Είχαν προφανώς σχέδιο με στόχευση τα χρυσά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το ένα το πήραν ήδη στις γυναίκες. Οι άνδρες απέχουν δύο μόλις παιχνίδια από την κορυφή…

Μονό
22:00
Σερβία - Ιταλία
2
2.07
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Eurovolley 2021
22:00
Nικητής
Ιταλία
7.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις