Προγνωστικά βόλεϊ, μπάσκετ, φάουλ και καρτών ως και 4.75!

προγνωστικά

Προγνωστικά βόλεϊ: Εμπειρία vs Ταλέντου!

Καλησπέρα σας. Επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά τους μεσοβδόμαδους ευρωπαϊκούς αγώνες. Σήμερα, έχουμε διάφορες επιλογές με προγνωστικά βόλεϊ, μπάσκετ, τα αγαπημένα σας φάουλ και ένα ειδικό fun bet στο 4.75.

Στο Eurovolley, οι Σέρβοι αντιμετωπίζουν τους πολύ ταλαντούχους Ιταλούς. Οι Σέρβοι έχουν έμπειρη ομάδα με πολλές παραστάσεις. Οι Ιταλοί, από την άλλη, ξεχειλίζουν από ταλέντο και θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους και θεωρώ ότι θα βάλουν πολύ δύσκολα στους Σέρβους. Και οι δύο ομάδες έρχονται από καθαρές νίκες με 3-0 σετ. Εδώ, όμως, αναμένω μάχη και τουλάχιστον 4 σετ στα σημερινά προγνωστικά βόλεϊ. Over 182,5 η επιλογή μου στο 1.87.

Κύπελλο Ελλάδας: Περνάει εύκολα ο Ολυμπιακός

Στο μπάσκετ γίνεται η τελευταία φάση του Κυπέλλου πριν τα προημιτελικά. Σε αυτή τη φάση που διανύουμε αναμετρώνται ο Κολοσσός Ρόδου με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός φέτος είναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Έχει ενισχυθεί σημαντικά και δείχνει μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Ο Κολοσσός δεν ενισχύθηκε σημαντικά και θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία. Πιστεύω θα είναι παράσταση για έναν ρόλο. Θα πάμε στο συνδυαστικό στοίχημα να κερδίσει ο Ολυμπιακός με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων και να σκοράρει πάνω από 86 πόντους στο 2.18.

Στην Ισπανία το στοίχημα των φάουλ

Στην Ισπανία διεξάγεται ένας αρκετά κρίσιμος αγώνας για δύο ομάδες. Αυτός ανάμεσα στην Αλαβές και την Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι είναι με μηδέν πόντους στον πάτο της βαθμολογίας και όπως φαίνεται θα παλέψουν για την παραμονή. Έρχονται από ήττα και το μόνο γκολ που έχουν σκοράρει είναι αυτό της πρεμιέρας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη, η Οσασούνα έρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 14,3 φάουλ ενώ οι φιλοξενούμενοι 15,75. Ο Ερνάντεζ που σφυρίζει έχει 28,5 φάουλ ανά παιχνίδι. Περιμένω μάχη, περιμένω πάθος με την ελπίδα τα προγνωστικά φάουλ να επιβεβαιωθούν.

Και τέλος, ένα ειδικό fun bet από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να δεχτεί κόκκινη κάρτα η Οσασούνα στο 4.75. Το στηρίζω στο γεγονός ότι είναι ομάδα που δέχεται αρκετές κάρτες (~3 κατά μέσο όρο) καθώς και ο ρεφ βγάζει. Ο ίδιος έχει ~7 κάρτες μέσο όρο ανά παιχνίδι. Το γυροφέρνει τις τελευταίες αγωνιστικές…

Καλή τύχη.

Μονό
19:00
Kολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός
2 (-15,5) & Oλυμπιακός over 86,5 πόντους
2.18
BET: 15 units
Μονό
22:00
Σερβία - Ιταλία
Over 182,5 πόντοι
1.87
BET: 20 units
Mονό
22:00
Aλαβές - Οσασούνα
Over 28,5 φάουλ
1.88
BET: 10 units
Μονό
22:00
Aλαβές - Οσασούνα
Κόκκινη κάρτα Οσασούνα
4.75
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις