Με ασφαλείς επιλογές στα combo

προγνωστικά

Καλησπέρα σε όλους. Ωραίο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα και τα προγνωστικά μας θα αφορούν σε έναν αγώνα από τη Ligue 2, έναν από την Premier League και, τέλος, έναν από τη δικιά μας Super League.

Προγνωστικά Ligue 2: Καλή επίθεση και έδρα

Μετά από 7 αγωνιστικές, η Τουλούζ βρίσκεται αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, με μέσο όρο 2 γκολ ανά αγώνα. Είναι ομάδα που δύσκολα δε θα πάρει τη νίκη στην έδρα της, κάτι που θυμόμαστε και από την περσινή της πορεία.

Η Γκρενόμπλ, από την άλλη πλευρά, παρότι έρχεται από τη νίκη επί της Νιμ, δεν εντυπωσιάζει. Προβλήματα στην άμυνα αλλά το κυριότερο, δεν μπορεί να σκοράρει. Μόλις σε δύο αγώνες κατάφερε να σκοράρει φέτος και συνολικά 4 γκολ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η ακόμα άσφαιρη εκτός έδρας Γκρενόμπλ θα κληθεί να πάει στο κάστρο των φορμαρισμένων «Βιολετί». Τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους γνώρισε την ήττα με 3-0 και 2-0. Κάτι παρόμοιο περιμένω και σήμερα και για να ανεβάσουμε τη χαμηλή απόδοση του άσσου, θα τον συνδυάσουμε με το no goal.

Premier League: Σε φόρμα η Έβερτον

Πολύ καλή αρχή έχει κάνει η Έβερτον που μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Επιθετικά τα πάει εξαιρετικά και έρχεται από νίκη με 3-1 επί της Μπέρνλι, παρά την απουσία του τραυματισμένου Κάλβερτ-Λέβιν.

Η γηπεδούχος Άστον Βίλα ηττήθηκε με 3-0 από την Τσέλσι στην προηγούμενη αγωνιστική. Μέχρι στιγμής έχει κάνει μέτριες εμφανίσεις χωρίς να έχει δείξει ιδιαιτέρως θετικά στοιχεία.

Θεωρώ λίγο άδικες τις αποδόσεις που δίνουν ως φαβορί την Άστον Βίλα, καθώς θεωρώ πως θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις των ομάδων πιστεύω πως η Έβερτον είναι σε καλύτερη φόρμα αλλά οι άμυνες και των δύο ομάδων έχουν προβλήματα. Για τα προγνωστικά μας θα πάμε με την διπλή ευκαιρία υπέρ των φιλοξενούμενων συνδυαστικά με γκολ.

Super League: Ακολουθούμε την παράδοση

Σπουδαίο διπλό πήραν τα Γιάννινα από τον αγαπημένο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έπαιξαν σωστή άμυνα και με τη βοήθεια και της τύχης κράτησαν το μηδέν πίσω και εκμεταλλεύτηκαν το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα για να σκοράρουν. Είδαμε όμως πως όταν είχαν την μπάλα προσπάθησαν να δημιουργήσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο εναντίον ενός αντιπάλου, ο οποίος, θεωρητικά, είναι πολύ καλύτερος.

Με το εμφατικό 4-0 κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον Απόλλων Σμύρνης. Παρότι δε δέχτηκαν γκολ, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και αποκάλυψαν τα κενά στην άμυνα του «τριφυλλιού».

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Στις τελευταίες 5 φορές που ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στους Ζωσιμάδες, είτε για το πρωτάθλημα είτε για κύπελλο, έφυγε ηττημένος. Ο ΠΑΣ έδειξε στην Τούμπα πως αμυντικά λειτουργεί πολύ καλά και μπορεί να σταθεί απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα. Θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία υπέρ της ομάδας των Ιωαννίνων και τα λίγα γκολ.

Μονό
16:00
Τουλούζ - Γκρενόμπλ
1 & no goal
2.87
BET: 8 units
Μονό
17:30
Άστον Βίλα - Έβερτον
X2 & over 1,5
2.00
BET: 8 units
Μονό
20:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
1Χ & under 3,5
2.05
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις