Δύο φορές το 2.50 προσφέρει η Αρσεναλ

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας: Η επαναφορά της Αρσεναλ 

Γνωστά πράγματα αυτά φίλοι μου, η Αρσεναλ έχει ξεκινήσει τη σεζόν… άθλια, στα τρία πρώτα παιχνίδια γνώρισε ισάριθμες ήττες, γκολ δεν πέτυχε και δέχτηκε εννιά, εφιαλτική αρχή για τους Κανονιέρηδες. Που κατάφεραν με περίσσιο άγχος να σβήσουν αυτό το μηδενικό από τη βαθμολογία τους, με το 1-0 επί της νεοφώτιστης Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Αλλά μιας και οι περισσότεροι το έχουν βρει σκοινί κορδόνι να κοντράρουν την Αρσεναλ, εγώ θα πάω με τις πιθανότητές της. Η προσεχής αντίπαλος Μπέρνλι προέρχεται από την ήττα με 3-1 από την Εβερτον, έχει μόλις έναν βαθμό από τέσσερις αγώνες και δεν πείθει ανασταλτικά ότι θα μπορέσει να κρατήσει τη φούρια των παικτών της Αρσεναλ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Θα επιλέξω το συνδυαστικό του διπλού με το over 1,5, το οποίο πληρώνει ως και 2.50, μια εξαιρετική απόδοση για τα προγνωστικά Αγγλίας.

Το αγαπημένο θύμα του «Ομπα» 

Από εκεί και πέρα και μιας και μιλάμε για την Αρσεναλ, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ όταν βλέπει την Μπέρνλι… σεληνιάζεται. Ο Γκαμπονέζος στράικερ έχει βρει αντίπαλο την Μπέρνλι επτά φορές και έχει πετύχει 8 γκολ, μάλιστα έχει ανοίξει το σκορ σε τέσσερα από τα παιχνίδια αυτά. Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει πετύχει και το μοναδικό γκολ ως τώρα της Αρσεναλ στο πρωτάθλημα, το να βρει δίχτυα ξανά κόντρα στην Μπέρνλι πληρώνει το ελκυστικό 2.50, επιλογή εξαιρετική για τα προγνωστικά Αγγλίας.

Μονό
17:00
Μπέρνλι - Αρσεναλ
2 & over 1,5
2.50
BET: 10 units
Μονό
17:00
Μπέρνλι - Αρσεναλ
Γκολ Ομπαμεγιάνγκ
2.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις