Καθαρίζουν από ημίχρονο οι Βαυαροί

προγνωστικά

Γκολ… ημιχρόνου στο Μόναχο

Σαν σίφουνας πέρασε η Μπάγερν Μονάχου από τη Βαρκελώνη την Τρίτη, επικρατώντας με 3-0 της Μπαρτσελόνα. Σαν αέρας πέρασε και η πρόταση μου, σας πλήρωσα ωραιότατα και προχωράω με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, δείχνοντας εκ νέου εμπιστοσύνη στους Γερμανούς.

Οι Βαυαροί υποδέχονται τη Μπόχουμ σήμερα, έχοντας τρομερή υπέρ τους παράδοσης. Μετρούν 25 νίκες, 8 ισοπαλίες και μονάχα μία ήττα. Ο σούπερ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκοράρει ακατάπαυστα για 18 διαδοχικούς αγώνες. Δεν έφυγε από το Μόναχο και συνεχίζει να ηγείται του συνόλου του Νάγκελσμαν.

Από εντός έδρας ήττα με 3-1 προέρχεται η Μπόχουμ από τη Χέρτα Βερολίνου. Είχε πρόβλημα στη δημιουργία, στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 και μοιραία ηττήθηκε. Της λείπει η ποιότητα επιθετικά και προτιμάει κυρίως να αμύνεται και να αντεπιτίθεται.

Βέβαια, στο Μόναχο με αμυντικό προσανατολισμό θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Σκοπεύει να αμυνθεί και όσα λιγότερα δεχθεί, τόσο το καλύτερο. Οσοι ταξίδεψαν στο σπίτι της Μπάγερν με αυτή τη νοοτροπία έφυγαν με αρκετά γκολάκια στην πλάτη βέβαια, καθώς οι Βαυαροί δεν καταλαβαίνουν από αντιπάλους, διοργανώσεις και τα λοιπά.

Βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι. Το απέδειξαν την Τρίτη άλλωστε στη Βαρκελώνη. Εχουν σκοπό να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι, ώστε να κάνουν διαχείριση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος. Η Μπόχουμ θα παλέψει για την κατηγορία και βρίσκεται αρκετά επίπεδα κάτω από τη Μπάγερν.

Ποντάρισμα με ανάλογο ρίσκο στην αναμέτρηση. Βλέπω 3-0 ημίχρονο, ποντάρω στα over 2,5 γκολ της Μπάγερν στο πρώτο μέρος σε απόδοση 3.65.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:30
Μπάγερν Μονάχου - Μπόχουμ
Μπάγερν Μονάχου over 2,5 στο α' ημ.
3.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις