Ελλάδα VS Λιθουανία: Tο εισιτήριο για την ελίτ του παγκόσμιου τένις “σφραγίζεται” στην COSMOTE TV

Σέντρα σε Αγγλία και Ισπανία, οι μεταδόσεις

Την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος τένις (World Group I), για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα διεκδικήσει η Εθνική ομάδα, στο Davis Cup 2021, και η COSMOTE TV θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τις αναμετρήσεις της απέναντι στη Λιθουανία το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου.

Πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχοντας πλάι του τους Μιχάλη Περβολαράκη, Μάρκο Καλοβελώνη, Πέτρο Τσιτσιπά και Αλέξανδρο Σκορίλα. Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ αρχηγός της αποστολής, ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Η αγωνιστική δράση που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Lyttos Beach Tennis Academy στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, θα ξεκινήσει το Σάββατο 18/9 στις 12.00 και θα περιλαμβάνει δύο μονά ματς. Η αυλαία των αγώνων θα πέσει την επόμενη ημέρα (Κυριακή 19/9) με ένα διπλό και δύο μονά παιχνίδια (10.00). Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 6HD.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις