Ώρα να ξεσπάσει

Ώρα να ξεσπάσει

Καλημέρα σε όλους. Χθες η Μπάμπεργκ αυτοκτόνησε και δεν πέρασε η πρόταση του Instagram. Ευτυχώς μας δικαίωσε το over του Ίαν Μίλερ στον αγώνα του Περιστερίου και κάναμε το 1/2. Για σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία πρόταση στην πολωνική λίγκα.

Ζιέλονα Γκόρα – Τσάρνι Σλουπσκ

Τέλος μπάινει σήμερα στον μίνι μαραθώνιο της Ζιέλονα Γκόρα. Όπως ανέλυσα και στον Over FM 104.9, λόγω VTB League η πολωνική ομάδα αναγκάζεται να τροποποιεί το πρόγραμμά της. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση στην έδρα της Ρόσα Ράντομ. Παρ’ όλα αυτά κέρδισε στην παράταση με 92-89 (81-81 κ.α.). O Ντράγκαν Άπιτς τελειείωσε τον αγώνα με double-double (16π.-12 ριμπ.). Από κοντά και ο Μπράντεν Φρέιζερ με 17 πόντους και 9 ασίστ. Απουσίες δεν έχουν αναφερθεί.

Από την άλλη, η Σλουπσκ κέρδισε πολύ δύσκολα την Σταρτ με 66-62. Στηρίζεται επιθετικά κυρίως στις εξάρσεις του Αμερικανού γκαρντ Μπίλι Γκάρετ και στο σουτ τριών πόντων του Μπο Μπιτς, ο οποίος αγωνίστηκε πέρισυ στον ΠΑΟΚ. Aυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση με την Σταρτ καθώς πέτυχαν 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Εκτίμηση: Η Ζιέλονα Γκόρα θέλει να βρει ένα ξέσπασμα και η Σλουπσκ είναι ομάδα που προσφέρεται για αυτό. Σε αυτή τη λογική βοηθάει το 2/2 που έχουν κάνει οι φιλοξενούμενοι στα παιχνίδια τους. Έτσι κι αλλιώς ο αγώνας για την Σλουπσκ δεν είναι κυκλωμένος στο πινακάκι της. Στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε στον άσο με χάντικαπ σε συνδυασμό με το over πόντων της Ζιέλονα Γκόρα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Combo
18:30
Ζιέλονα Γκόρα - Τσάρνι Σλουπσκ
1 (-7,5) & Ζιέλονα Γκόρα over 78,5
1.74
BET: 40 units
Combo Ρίσκου
18:30
Ζιέλονα Γκόρα - Τσάρνι Σλουπσκ
1 (-14,5) & Ζιέλονα Γκόρα over 81,5
2.80
BET: 28 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις