Εσθονική επέλαση στο 1.85

Εσθονική επέλαση στο 1.85

Γεια και χαρά σε όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες. Μικρό διάλλειμα από το τένις καθώς μετά το US Open δεν υπάρχει ιδιαίτερη δράση. Προγνωστικά μπάσκετ σήμερα με προκριματικά για το Champions League.

Στήριξη στους Εσθονούς

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 19:00 με τον αγώνα Γιουβέντους – Κάλεβ. Η Γιουβέντους προέρχεται από μία απίστευτη ανατροπή απέναντι στην Μπάμπεργκ. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα από την Λιθουανία με ένα επιμέρους 32-14 στην τελευταία περίοδο έφτασε στην πρόκριση. Από την απέναντι μεριά η Κάλεβ ήταν καταιγιστική απέναντι στην Μόρναρ. Οι Εσθονοί έφτασαν μέχρι και στο +23 και έπειτα έσβησαν τις μηχανές για μία πολύ άνετη επικράτηση. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Μπέρι με 21 πόντους και Λιούις με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Η Κάλεβ βρέθηκε πέρσι μόλις μία νίκη μακριά από την συμμετοχή στα πλέι οφ της VTB League. Φέτος, τέθηκε ως στόχος η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League. Ομάδα που στηρίζετε στον γρήγορο ρυθμό και στις πολλές εκτελέσεις από την περιφέρεια. Χαρακτηριστικό είναι πως στον τελευταίο αγώνα είχε 39 (!) προσπάθειες τριών πόντων έναντι 24 διπόντων.

Προγνωστικά μπάσκετ, σε ένα παιχνίδι με μοιρασμένες τις αποδόσεις αλλά με φαβορί.

Προσωπικά θεωρώ ότι η Κάλεβ θα είναι περισσότερο υποψιασμένη με την Γιουβέντους. Θα προσπαθήσει να αποφύγει την παγίδα στην οποία έπεσε η Μπάμπεργκ καθαρίζοντας την πρόκριση από νωρίς. Αμυντικά οι Λιθουανοί έδειξαν να έχουν προβλήματα στην άμυνα και αυτά θα θελήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο η Κάλεβ. Εάν βρουν ρυθμό από την περιφέρεια οι Εσθονοί δεν θεωρώ ότι θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Στους υπόλοιπους αγώνες, η Κλουζ μετά την νίκη κόντρα στο Περιστέρι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Αντίπαλός της η ελβετική Φρίμπουργκ που δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη. Στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς, το φαβορί περιμένω να επιβεβαιώσει τον τίτλο του. Η Τρεβίζο αντιμετωπίζει την Τσμόκι Μινσκ, σε ένα παιχνίδι που περιμένω να έχει υψηλό σκορ.

Μονό
19:00
Γιουβέντους - Κάλεβ
2
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις