Με οδηγό την προϊστορία

προγνωστικά Ιταλίας

Καλημέρα φίλες και φίλοι κουβανέζοι. Το πρώτο ευρωπαϊκό τριήμερο έφτασε στο τέλος του χαρίζοντας μας δυνατά παιχνίδια και πολλά γκολ και στις τρεις διοργανώσεις της UEFA. Ωστόσο, δεν θέλω να πέφτετε, η Παρασκευή ξημέρωσε και το σημερινό κουπόνι, βγάζει επιλογές στα προγνωστικά Ιταλίας.

Η προϊστορία δείχνει γκολ

Επιβλητική ήταν η εμφάνιση της Τορίνο κόντρα στην Σαλερνιτάνα την προηγούμενη Κυριακή, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε και με μια ευρεία νίκη με συνολικό σκορ 4-0. Τι και αν έλειπε ο Μπελότι, οι γηπεδούχοι βρήκαν τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Σασουόλο φιλοξενήθηκε την Κυριακή το βράδυ από την Ρόμα. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 27’ με τον Μπεράρντι, αλλά στην συνέχεια δυστύχησαν καθώς το τέρμα ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR. Στο 37ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, ενώ η Σασουόλο απάντησε στο 57’ με γκολ του Ντζούρισιτς. Ωστόσο, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελ Σαραβί πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα και χάρισε την νίκη στο χιλιοστό παιχνίδι του Ζοσέ Μουρίνιο στους πάγκους.

Πέρυσι στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Μαπέι Στάντιουμ σημειώθηκαν συνολικά έξι γκολ με το τελικό σκορ να είναι 3-3, ενώ αντίστοιχα και σε παλαιότερα παιχνίδια ο δείκτης του σκορ ανέβαινε σε υψηλά επίπεδα. Η Σασουόλο από την μεριά της θα ψάξει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (η πρώτη επιτεύχθει στην πρεμιέρα κόντρα στην Βερόνα), ενώ η Τορίνο θα κοιτάξει να χτίσει μομέντουμ.

Εκτίμηση: Πρόκειται για δύο ομάδες με.. ροπή στα γκολ, ειδικά όταν συναντώνται μεταξύ τους. Η Σασουόλο σίγουρα είναι πιο καλή ομάδα, ενώ δεν περνάνε απαρατήρητες και οι απουσίες της Τορίνο, όπως αυτή του Μπελότι. Ένα σκορ το οποίο έχουμε δει στο παρελθόν και δεν αποκλείεται να επαναληφθεί είναι το 2-1, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε για τα προγνωστικά Ιταλίας το combo του goal/goal και over 2,5, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.95.

Μονό
21:45
Σασουόλο - Τορίνο
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις