Στην αντεπίθεση οι 12 κατά του Ολυμπιακού

Στην αντεπίθεση οι 12 κατά του Ολυμπιακού

Αναταράξεις φαίνεται πως δημιουργεί η απόφαση του Ολυμπιακού να υπογράψει με τη Nova.

Οι Πειραιώτες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μονομερή συμφωνία με τη συνδρομητική πλατφόρμα, μη λαμβάνοντας υπόψιν την κεντρική διαχείρηση των υπολοίπων 12 με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της, η εφημερίδα «Livesport» τονίζει πως ορισμένες ΚΑΕ υπστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» λειτουργούν εκδικητικά για το περιβόητο 13-1 που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην Α2. Επίσης, προσθέτει πως οι συγκεκριμένες ΚΑΕ ψάχνουν τρόπο ώστε να μην προχωρήσει η συμφωνία με τη Nova.

Η αυριανή Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ίσως προκαλέσει… ντόμινο, αρκεί μία από τις ΚΑΕ να φέρει το θέμα προς συζήτηση και άλλες τέσσερις να αποφασίσουν πως υφίσταται λόγος ανάλυσης. Οι πέντε σύλλογοι αρκούν για να έρθει το ζήτημα προς συζήτηση, ενώ το καταστατικό αρχής θα ενεργοποιηθεί με την ψήφο του 75% των ΚΑΕ.

Απ’ την πλευρά των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν λαμβάνειν περί το 1,5 εκατομμύρο ευρώ το χρόνο και για τρία χρόνια απ’ το deal με τη Nova, διαρρέεται πως «δεν ήμασταν παρόντες, δεν είχαμε ερωτηθεί, δεν δεσμευόμαστε από κάτι». 

Αξίζει να αναφερθεί πως η ΕΡΤ σκόπευε να δώσει γύρω στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό για τη φετινή σεζόν ενώ στη συνέχεια, με βάση την αρχική πρόβλεψη του κρατικού καναλιού, τα ποσά επιμερίζονται με «οδηγό» την τελική κατάταξη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις