Οι μάχες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ αποκλειστικά στη Nova

Οι μάχες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ αποκλειστικά στη Nova

Τρεις αναμετρήσεις της Super League περιλαμβάνει το πρόγραμμα των καναλιών NovaSports.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική και η Nova, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα θα είναι στα Γιάννενα, στο Περιστέρι και στην Τρίπολη!

Το Σάββατο, οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού, ενώ η δράση συνεχίζεται την Kυριακή με τις κόντρες Ατρομήτου και Παναιτωλικού όπως και αυτή μεταξύ των Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ. Πριν το ματς του «δικεφάλου του Βορρά», οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου θα… ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο με την προβολή της προϊστορίας των αναμετρήσεων των δύο αντιπάλων, μέσα από την εκπομπή Game History (16:30 Novasports Prime).

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

19:30 Η Ώρα των Πρωταθλητών- Α’ μέρος, Novasports Prime και στο YouTube του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γιαννίκου Δούσκα.

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, Novasports Prime σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και της Λίλας Κουντουριώτη και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Γιώργου Αργυρόγλου.

22:30 Η Ώρα των Πρωταθλητών – Β’ μέρος, Novasports Prime και στο YouTube του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γιαννίκου Δούσκα.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

18:00 Η Ώρα των Πρωταθλητών- Α’ μέρος, Novasports Prime και στο YouTube του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γιαννίκου Δούσκα και της Λίλας Κουντουριώτη.

18:15 Ατρόμητος – Παναιτωλικός, Novasports2 και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Χριστίνας Κομίνη.

20:30 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, Novasports Prime σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Κωστή Μπότσαρη.

22:30 Η Ώρα των Πρωταθλητών – Β’ μέρος, Novasports Prime και στο YouTube του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γιαννίκου Δούσκα και της Λίλας Κουντουριώτη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις