(Ημι)μακροχρόνια επιλογή με αξία!

(Ημι)μακροχρόνια επιλογή με αξία!

Καλημέρα σε όλους! Αφήνουμε πίσω μας το US OPEN και το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς και κοιτάζουμε τις επόμενες διοργανώσεις στα προγνωστικά τένις. Αυτές διεξάγονται κυρίως σε σκληρή επιφάνεια και σιγά – σιγά θα μεταφερθούν και σε κλειστά γήπεδα όσο ο καιρός, ειδικά στην Ευρώπη, θα γίνεται πιο φθινοπωρινός.

Το US OPEN ήταν μια διοργάνωση που μας άφησε με κέρδη, αφού είχαμε 4/8 επιλογές (άρθρα στο site, Instagram και Telegram) με +80 σε μονάδες συνυπολογίζοντας το καλό μακροχρόνιο του νικητή Ντανίιλ Μεντβέντεφ που μας πλήρωσε με 6.00 απόδοση!

Προγνωστικά τένις

Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει κάποιο τουρνουά της μεγάλης κατηγορίας της ATP οπότε θα στρέψουμε την προσοχή μας στα αρκετά -5 τον αριθμό- Challenger τουρνουά που γίνονται σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.

Σε πολλά από αυτά τα τουρνουά αυτή την εβδομάδα συμμετέχουν και παίκτες του top 100 που αν υπήρχε μεγαλύτερο τουρνουά δεν θα έπαιζαν εκεί μιας και ουσιαστικά είναι μια κατηγορία κάτω από το δικό τους επίπεδο.

Στο Challenger τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, λοιπόν, που διεξάγεται σε σκληρή επιφάνεια θα βρούμε την πρώτη μας (ημι)μακροχρόνια επιλογή. Στα προημιτελικά της διοργάνωσης βρίσκεται ήδη το νο80 του κόσμου, ο Αυστραλός Τζέιμς Ντάκγουορθ, που βλέποντας τον δρόμο του μέχρι τον τελικό θα τον στηρίξουμε για νικητή της διοργάνωσης.

Ο καλός στην σκληρή επιφάνεια Αυστραλός, έχει 125 Ν – 56 Η και 9 τίτλους σε αυτό το επίπεδο και πρόσφατα πήγε μέχρι τους 16 στο 1000άρι τουρνουά Masters όπου αποκλείστηκε από τον μετέπειτα νικητή Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

Σε αυτό το τουρνουά, στα προημιτελικά της Παρασκευής αντιμετωπίζει το νο219 στον κόσμο, Χιούγκο Γκρενιέρ. Εφόσον νικήσει όπως αναμένεται, θα βρει μπροστά του στα ημιτελικά λογικά τον Ιάπωνα νο129 στον κόσμο Γιασουτάκα Ουτσιγιάμα, με τον όποιο έχει καλή παράδοση (2-0). Από την απέναντι πλευρά του ταμπλό δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί για να βρεθεί στον τελικό απέναντι στον Ντάκγουορθ αλλά και οι τέσσερις τενίστες αυτής της πλευράς δεν έχουν τις παραστάσεις και τα ματς σε υψηλότερο επίπεδο που έχει ο Αυστραλός.

Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά τένις, με την επιλογή του να κατακτήσει το Challenger τουρνουά της Κωνσταντινούπολης ο Τζέιμς Ντάκγουορθ σε απόδοση 4.00.

Αναμένοντας να μας πληρώσει η επιλογή μας αυτή την Κυριακή, παρακολουθούμε και τα υπόλοιπα τουρνουά αυτής της εβδομάδας και θα προτείνουμε όποια άλλη καλή επιλογή μας φανεί ενδιαφέρουσα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε!

Μονό
Τουρνουά Κωνσταντινούπολης
Νικητής - Τζέιμς Ντάκγουορθ
4.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις