Ιταλική κυριαρχία στο Europa League

προγνωστικά

Προγνωστικά Ευρώπης

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους. Πέρασε το under στην Ουκρανία και συνεχίζουμε στα σημερινά προγνωστικά με τη πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa League. Πιο συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με τη μάχη στη Κωνσταντινούπολη και το παιχνίδι Γαλατάσαραϊ – Λάτσιο, για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου. 

Πρεμιέρα με μάχη στην Τουρκία

Οι Τούρκοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Τράμπζονσπορ για την 4η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.  Δεν είχαν τη πρωτοβουλία των κινήσεων, παρ΄όλα αυτά ευτύχησαν να προηγηθούν και έπειτα κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η Γαλατά δεν κατόρθωσε να διατηρήσει αυτό το υπέρ της 0-2. Ισοφαρίστηκε σχετικά εύκολα, δείγμα της αμυντικής ανισορροπίας να αμυνθεί. Μπροστά είναι εξαιρετική και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Σε έναν όμιλο με Λάτσιο, Λοκομοτίβ Μόσχας και Μαρσέιγ δε λογίζεται το φαβορί για την επόμενη φάση, αλλά σίγουρα έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης. 

Η Λάτσιο, που θα τη χαρακτηρίζαμε ως το φαβορί του ομίλου, υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι τη φετινή χρονιά, ευελπιστεί σε μια διαδρομή που θα την οδηγήσει στα τελικά του θεσμού. Έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 απέναντι στη Μίλαν. Είχε ευκαιρίες, ελάχιστες βέβαια, αλλά δεν έπιασε το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Πρεμιέρα στο Europa League και θα επιδιώξει το πρώτο της τρίποντο για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί σχετικά με τη πρόκριση και τη κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο Σάρι αναμένεται να επιλέξει μια επιθετική φιλοσοφία. 

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση η Λάτσιο, κάτι που θέλει να το αποδείξει απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Γαλατάσαραϊ. Παιχνίδι πρωτοβουλίας, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του Μαουρίτσιο Σάρι. Αναμένεται να επιδιώξει την επιβολή ενός ρυθμού επιθυμώντας την επίτευξη ενός γρήγορου γκολ. Δυνατή και φέτος η Λάτσιο, κάτι που έχει πιστοποιηθεί στα περισσότερα παιχνίδια της. Έτσι και εμείς, στα σημερινά προγνωστικά μας, θα την εμπιστευτούμε και θα επιλέξουμε το διπλό. 

Μονό
19:45
Γαλατασαράι - Λάτσιο
2
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις