Γκολ και θέαμα στο Φάληρο

προγνωστικά

Προγνωστικά Europa League

Αγαπητοί φίλοι, καλημέρα. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια διατυμπανίζουν ότι η ομάδα τους στοχεύει στην κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού τροπαίου. Το πόσο δύσκολο, για να μη πω ανέφικτο είναι αυτό, νομίζω πως δεν χρειάζεται να το αναλύσω. Εξίσου δύσκολος είναι, σύμφωνα με τα προγνωστικά, ο όμιλος που κληρώθηκαν οι Πειραιώτες με Φενέρμπαχτσε και Άιντραχτ.

Προγνωστικά: Πονηρή πρεμιέρα, με την αλέγκρα Αντβέρπ

Σήμερα, οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ, σύμφωνα με τα προγνωστικά, την Αντβέρπ, οπότε το ματς είναι κάτι παραπάνω από must win. Τέτοιου είδους παιχνίδια ο Ολυμπιακός τα «καθάριζε» στην έδρα του από το 1ο ημίχρονο, όχι όμως και φέτος. Η ομάδα μπήκε μουδιασμένα στην ευρωπαϊκή χρονιά με χτυπητά προβλήματα στην άμυνα. Τα πλήρωσε με τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League από την Λουντογκόρετς, όπου δέχθηκε 3 γκολ και πολλές φάσεις σε 2 αγώνες.

Η Αντβέρπ είναι μια όμορφη ομάδα, άκρως επιθετική. Αναπτύσσεται από όλες τις γωνίες του γηπέδου, ανεβάζει πολύ τα μπακ, και γενικά τα παιχνίδια της είναι ωραία να τα βλέπεις, αφού μπαίνουν πάντα πολλά γκολ. Το ίδιο περιμένω να γίνει και σήμερα. Ο Ολυμπιακός έχει κι αυτός καλή μεσοεπιθετική λειτουργία και βρίσκει γκολ από πολλούς παίκτες. Δέχεται, όμως, εύκολα γκολ και ο ίδιος, οπότε οποιαδήποτε επιλογή σε αμφίτερμα και over στα προγνωστικά, πιστεύω ότι έχει μεγάλη τύχη να επιβεβαιωθεί.

Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Αντβέρπ
Goal/goal
1.80
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Αντβέρπ
Οver 2,5
1.83
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις