Προγνωστικά Μποζιονέλος: Τεντώνει… το σεντόνι

Ο Νίκος Μποζιονέλος δίνει τα προγνωστικά του στο koubanezos.gr! 

Ο Νίκος Μποζιονέλος και τα προγνωστικά του στο Champions League

Ο εμπνευστής και ιδρυτής του koubanezos.gr, Νίκος Μποζιονέλος, επιστρέφει μαζί με τα προγνωστικά του, δριμύτερος μετά από παύση δύο μηνών. Κι αυτό γιατί το ζήτησε το κοινό του site από τον ίδιο! Η λαϊκή απαίτηση εισακούστηκε και πλέον θα μπορείτε να βρίσκετε εδώ τις… ψαγμένες προτάσεις του απ’ το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι.

Όπως σας είχε ενημερώσει, σχεδίαζε ένα διάλλειμα από το «άθλημα» λόγω προσωπικών ζητημάτων, όμως και αυτός δεν μπόρεσε να κρατηθεί περισσότερο μακριά απ’ τα προγνωστικά και γενικότερα τον χώρο! Στις επάλξεις λοιπόν ξανά, και μέσω τούτης εδώ της στήλης, θα μπορείτε να βρίσκετε τις προτάσεις και τα πονταρίσματά του, χωρίς ωστόσο αναλύσεις λόγω περιορισμένου χρόνου.

Τα 22 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο δεν είναι και λίγα άλλωστε. Μοιραία δεν μπήκε οριστικό… stop και θα συνεχίσει να μοιράζετε τις γνώσεις του, το feeling του και κατ’ επέκταση τα ταμεία του.

Τα πολλά λόγια όμως, είναι φτώχια λέει ο θυμόσοφος λαός. Ακολουθούν τα σημερινά προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο koubanezos.gr, στο οποίο πλέον θα προτείνει με διαφορετικό τρόπο τα σημεία που επιλέγει. Χωρίς αναλύσεις, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

Προγνωστικά Μποζιονέλος: Τεντώνει... το σεντόνι

 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις