Τα γκολ των πρωταθλητών και μια Παρί που τρομάζει

Προγνωστικά Champions League

Προγνωστικά Champions League

Καλημέρα σας φίλοι μου. Τι γκίνια χθες με τα χαμένα πέναλτι στο Σεβίλλη – Σάλτσμπουργκ; Ένα γκολ χρειαζόμασταν για να επαληθευθεί το over 2,5. Ωστόσο χάθηκαν δυο και το σκορ έμεινε στο 1-1. Πέρασε βέβαια το line των 13,5 φάουλ της Γιούνγκ Μπόις (14 συνολικά) και έτσι η πρώτη αγωνιστική των ομίλων μας βρήκε σε οριακό κέρδος. Συνέχεια σήμερα με το δεύτερο μέρος στα προγνωστικά Champions League, όπου υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Γκολ στον όμιλο – φωτιά

Αρχή λοιπόν από το Μιλάνο, όπου η Ίντερ θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, με την «Βασίλισσα» να επικρατεί και στις δυο περσινές τους μονομαχίες (2-0 στο «Μεάτσα», 3-2 στο βοηθητικό «Ντι Στέφανο»). Φυσικά οι «νερατζούρι» θέλουν να αποφύγουν κάτι ανάλογο και φέτος, παρόλο που έχασαν σημαντικές μονάδες, με κυριότερη απώλεια αυτή του Λουκάκου.

Ως τώρα στο ξεκίνημα της σεζόν και οι δύο ομάδες αρέσκονται σε επιθετικό ποδόσφαιρο, γεγονός που αποδεικνύεται από τα σκορ που έχουν σημειώσει στα εγχώρια πρωταθλήματά τους. Η μεν Ίντερ μετρά τρεις αναμετρήσεις, όλες με over 3,5 (4 γκολ σε κάθε ματς), η δε Ρεάλ μετρά τρία over 4,5 σε τέσσερις αγώνες με τέρματα 13-7. Είναι προφανές λοιπόν, πως περιμένω μια ανοιχτή αναμέτρηση, καθώς αμφότερες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη. Στο 1.57 προσφέρεται το goal/goal, στο 1.75 το over 2,5, ενώ στο 1.93 βρίσκεται ο συνδυασμός τους.

Να σταθεί όρθιος στη Λισαβώνα θέλει ο «Αίαντας»

Το «Ζοσέ Αλβαλάδε» θα επισκεφθεί ο Άγιαξ στον εναρκτήριο του αγώνα στους ομίλους του Champions League. Απέναντι του θα βρει την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Σπόρτινγκ, η οποία επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2017/18. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τις Ντόρτμουντ και Μπεσίκτας, μια συνθήκη που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα πρόκρισης στην φάση των 16. Μια ήττα στην πρώτη αγωνιστική μπορεί να στοιχίσει σε κάποια από τις δύο, θεωρώ όμως πως και οι δύο αντίπαλοι θα επιδιώξουν να πάρουν από νωρίς κεφάλι.

Για τα «λιοντάρια» θα απουσιάσει ο αρχηγός Κόατες, κάτι που αφήνει κενό στο κέντρο της άμυνας των Πορτογάλων, ενώ αμφίβολος δίνεται η μηχανή των γκολ, Γκονσάλβες. Για τους Ολλανδούς σημαντική απώλεια αυτή του τερματοφύλακα, Ονάνα. Στο 1.65 προσφέρεται το goal/goal, μια απόδοση που είναι αρκετά ικανοποιητική, λαμβάνοντας υπόψιν πως αμφότερες θα βρουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Ξεκινά ως φαβορί για κατάκτηση

Μετά και την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, το ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν τρομάζει! Νεϊμάρ, Εμπαμπέ, Μέσι συνθέτουν μια επιθετική τριπλέτα που στην καλή τους μέρα μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα. Το βράδυ της Τετάρτης θα βρεθούν αντιμέτωποι με την άμυνα της Κλαμπ Μπριζ, η οποία μόνο φερέγγυα δεν είναι. Οι Βέλγοι μπορεί να βρίσκονται στην πρώτη θέση της Jupiler League, ωστόσο δέχονται με μεγάλη ευκολία γκολ. Αποκορύφωμα αποτελεί ο διασυρμός με 6-1 από τη Γάνδη, στην αγωνιστική πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Όσον αφορά την Παρί, οι στοιχηματικές εταιρείες τη λογίζουν ως το πρώτο φαβορί για κατάκτηση και σίγουρα οι παίκτες του Ποτσετίνο θα θέλουν να επαληθεύσουν αυτόν τον φαβοριτισμό. Μια καλή εμφάνιση και μια ευρεία νίκη ίσως βρίσκεται στα σκαριά για τους Παριζιάνους και γιατί όχι και το πρώτο γκολ του Μέσι. Καταλήγω λοιπόν στη νίκη των φιλοξενούμενων με over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.65.

Μονό
22:00
Ίντερ - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal & over 2,5
1.93
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
22:00
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Άγιαξ
Goal/goal
1.65
22:00
Κλαμπ Μπριζ - Παρί Σεν Ζερμέν
2 & over 2,5
1.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις