Ασταθής η Ντόρτμουντ, σοβαρή η Παρί!

Προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Μας χάλασε την δυάδα η Γκενκ η οποία έμεινε στο 1-1 ενώ η Μινέιρο όπως περιμέναμε έδειξε την ποιότητα της και κέρδισε μέσα στην Φορταλέζα με 0-2 δείχνοντας σε όλους το πόσο έτοιμη είναι για το κυνήγι του πρωταθλήματος.

Στα σημερινά λοιπόν, έχουμε αρκετά καλά ματς από την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση αλλά ξεχώρισα το παιχνίδι της Ντόρτμουντ που ταξιδεύει για την Κωνσταντινούπολη και το παιχνίδι της Μπριζ που υποδέχεται το «Super team» της Παρί. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Δεν εμπνέει σιγουριά πίσω

Πρώτο ματς της ημέρας μιας και παίζει 19:45, με την Μπεσίκτας να επιστρέφει στο Champions League και την φάση ομίλων μετά από 4 χρόνια όταν ήταν πρώτο φαβορί για την 4η θέση, αφού είχε στον όμιλο Λειψία, Μονακό και Πόρτο. Παρά το γεγονός αυτό κατάφερε και βγήκε στη 1η θέση και έκλεισε αρκετά στόματα μάλιστα ενώ το έκανε και με 16 βαθμούς ούσα αήττητη. Φέτος έχει ενισχυθεί αρκετά και πέρα από πρωταθλητισμό θέλει να κάνει μία καλή πορεία και στο CHL. Κάποια από τα αποκτήματα της είναι ο Πιάνιτς, Μπατσουαγί, Τεϊχέιρα. Έρχεται από επιβλητική και ξεκούραστη νίκη με 3-0 κόντρα στην Μαλάτιασπορ και έτσι ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει δεχθεί γκολ.

Στην Ντόρτμουντ, τα πράγματα θυμίζουν την περσινή χρονιά. Δηλαδή μία ομάδα που στηρίζεται στην επίθεση της και αμυντικά έχει αρκετά κενά. Αυτό φάνηκε και το Σάββατο αφού δέχθηκε 3 γκολ χωρίς κάποια τρομερή δυσκολία αλλά και από την γενική της εικόνα στο πρωτάθλημα αφού μπορεί να βρίσκεται στην 3η θέση αλλά η άμυνα της είναι 3η χειρότερη αφού έχει παθητικό 9 γκολ σε 4 αγώνες. Επίσης υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες και γενικά άτομα που είναι εκτός ομάδας κάπου στους 11 παίκτες και οι 4-5 θα μπορούσαν να παίζουν βασικοί. Ένας από τους πιο χρήσιμους όμως παίκτες ήταν ο βασικός κίπερ, ο Μπούρκι ο οποίος στη νέα σεζόν είναι μονίμως εκτός αποστολής και γενικά έχει τεθεί εκτός ομάδας με αποτέλεσμα να παίζει νεαρός κάτω από τα δοκάρια της Μπορούσια.

Λίγο η έδρα, λίγο οι μεταγραφές, λίγο η αστάθεια και οι ελλείψεις των Γερμανών πιστεύω θα βρούνε το γκολ οι Τούρκοι και με φαβορί την Ντόρτμουντ ίσως δούμε ματς με αρκετά γκολ.

Ντεμπούτο με θέαμα 

Από τα πιο δύσκολα έργα έχει η Μπριζ η οποία καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ποκετίνο. Μπορεί στο πρωτάθλημα να τα πηγαίνει εξαιρετικά αλλά τα πράγματα είναι πιο σοβαρά στα μεγάλα σαλόνια. Στο πρωτάθλημα είναι πρώτη αλλά δείχνει πως αμυντικά έχει προβλήματα ενώ στα εκτός δυσκολεύεται να νικήσει και πόσο μάλλον να επιβληθεί. Δεν διαθέτει τρομερό ρόστερ και δεν πιστεύω πως μπορεί να κοντράρει τους Γάλλους πόσο μάλλον να παίξει αμυντικά αφού στηρίζεται στην επίθεση της.

Η ώρα έφτασε και η τριάδα Νεϊμάρ, Μέσι και Εμπαπέ θα βρεθούν μεταξύ τους στην βασική ενδεκάδα για πρώτη φορά. Μπορεί να έχουν μερικές ελλείψεις αλλά ξεκουράστηκαν και αρκετοί. Πέρα από τις χρόνιες απουσίες, λόγω καρτών δεν θα παίξει ο Ντι Μαρία και ο Γκουεγέ ενώ ο Βεράτι έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός. Δεν χρειάζονται συστάσεις για την Παρί που χωρίς αρκετούς βασικούς κατάφερε και διάλυσε την Κλερμόν με 4-0.

Περιμένω μαγικό ξεκίνημα από τους Παριζιάνους και να δείξουν πως είναι ποιοτικά ανώτεροι από τους Βέλγους. Πιστεύω θα βρουν πατήματα και αρκετές ευκαιρίες τις οποίες μπορούν να τις αξιοποιήσουν πολύ καλά. Επίσης βλέπω να κάνει παιχνίδι ο Μέσι άρα και κάποια ψίχουλα να βρει μία ασίστ.

Μονό
19:45
Μπεσίκτας - Ντόρτμουντ
Goal/goal & over 2.5
1.93
BET: 20 units
Μονό
22:00
Κλαμπ Μπριζ - Παρί Σεν Ζερμέν
Παρί Over 2,5
1.90
BET: 20 units
Μονό
22:00
Κλαμπ Μπριζ - Παρί Σεν Ζερμέν
Ασίστ Μέσι
2.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις