ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Το κουπόνι σήμερα (Τετάρτη 15/9)

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το κουπόνι σήμερα (Τετάρτη 15/9)

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Το κουπόνι σήμερα (Τετάρτη 15/9)

κουπόνι σήμερα

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα. Δεύτερη στοιχηματική ημέρα όπου κυριαρχεί το Champions League, ενώ η εμβόλιμη της αγγλική Championship ολοκληρώνεται με έξι παιχνίδια.

  • Αήττητη στη φάση των ομίλων του Champions League για τρία χρόνια παραμένει η Μάντσεστερ Σίτι. Φιλοξενεί τη Λειψία, σε ένα ματς «του χεριού» της.
  • Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα της Παρί αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Μέσι. Στο 1.70 το γκολ του. Ξανά αντιμέτωπη με την Κλαμπ Μπριζ οι Γάλλοι, μετά τα ματς του 2018. «Οδοστρωτήρας» τότε οι Παριζιάνοι, είχαν περάσει με το εκκωφαντικό 5-0 από το Βέλγιο. Μόνη ήττα της Παρί από Βέλγους, αυτή από την… Βατερσέι το 1983.
  • Μόλις δύο φορές τίθενται αντιμέτωπες εκτός τελικών, Λίβερπουλ και Μίλαν! Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, στα εξήντα και πλέον χρόνια ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έχουν κοντραριστεί μόνο στον αλήστου μνήμης τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2005, όπου και κατέκτησαν το τρόπαιο οι Άγγλοι, και δύο χρόνια αργότερα στον τελικό της Αθήνας, με τους Ιταλούς να παίρνουν εκδίκηση. Μόλις μία νίκη κι έξι ισοπαλίες στην Αγγλία για τη Μίλαν σε σύνολο δεκαοκτώ αγώνων. 8-1-5 τρέχει η Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» όταν φιλοξενεί ιταλικές ομάδες.
  • Αήττητη σε τουρκικό έδαφος η Ντόρτμουντ, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια. Απουσιάζει το «Χ» για δεκατέσσερεις εκτός Γερμανίας αναμετρήσεις. Στο 2-1-8 η Μπεσίκτας όταν υποδέχεται Γερμανούς.
  • Ντεμπούτο στο Champions League για τον τεχνικό της Σπόρτινγκ Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος πονοκεφαλιάζει καθώς έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες. Θα γίνει ο δεύτερος νεότερος τεχνικός στην ιστορία της διοργάνωσης μετά τον Βίλας-Μπόας. Δεν έχουν χάσει ποτέ από Ολλανδούς στη Λισσαβώνα. Τελευταία νίκη του Άγιαξ στην Πορτογαλία, αυτή επί της Γκιμαράες το 1992.
  • Η Σέριφ Τίρασπολ γίνεται η πρώτη ομάδα απ’ τη Μολδαβία που μετέχει στη φάση των ομίλων του Champions League. Σημαντικά γρανάζια στα προκριματικά αποδειχθήκαν οι «δικοί μας», Γιώργος Αθανασιάδης και Δημήτρης Κολοβός, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Στέφανος Ευαγγέλλου. Μπόλικη η τύχη της Σαχτάρ κόντρα στην Μονακό στα play off.
  • Δώδεκα νίκες στα τελευταία δεκατρία ματς κόντρα σε Ιταλούς μετρά η Ρεάλ Μαδρίτης. Η επιμέρους παράδοση κόντρα στην Ίντερ βρίσκει τους Μαδριλένους με μια νίκη περισσότερη (8-2-7), ωστόσο δεν τα πηγαίνουν καλά στο Μιλάνο, όπου οι «νερατζούρι» έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι (5-2-1). Η πιο «σπουδαία» τους συνάντηση, αυτή στον τελικό του 1964 όπου κέρδισαν οι Ιταλοί με 3-1. Ισορροπημένο ζευγάρι, 3.60 «πληρώνει» η ισοπαλία.
  • Για τέταρτη φορά ανταμώνουν Σπαρτάκ Μόσχας και Λέγκια Βαρσοβίας. Δύο οι νίκες των Ρώσων, μία για τους Πολωνούς, οι οποίοι γνωρίζουν την ήττα για εννιά διαδοχικά εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη.
  • Δώδεκα over 2,5 στα δεκατέσσερα τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας μετράνε Μπρίστολ Σίτι και Λούτον. Στο 2.27 η επιλογή.
  • Μεγάλη η πίεση στον Χιούτον της Νότιγχαμ μετά την τραγική εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν σε περίπτωση στραβοπατήματος κόντρα στην Μίντλεσμπρο.
  • Οκτώ σερί goal/goal μετρά η Μίλγουολ. Στο 2.00 να τα κάνει εννιά κόντρα στη Σουόνσι.
  • Αλάνθαστη στην έδρα της φέτος η Στόουκ με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ.
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις