Ποδαρικό με BCL

Basketball Champions League

Basketball Champions League

Σας καλημερίζω και σας καλωσορίζω στην πρώτη στήλη της σεζόν. Ο Playmaker είναι εδώ για μπασκετικές προβλέψεις. Ξεκινήσαμε δειλά δειλά με κάποια μακροχρόνια που αφορούν τη Euroleague. Ξεκίνησαν όμως και οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων στο Basketball Champions League. Το Περιστέρι ρίχνεται στη μάχη σήμερα. Στοιχηματικά όμως δε βρίσκουμε ενδιαφέρον στο παιχνίδι της ελληνικής ομάδας, που δίνεται μεγάλο φαβορί.

Ποιότητα και εμπειρία οδηγούν στη νίκη

Βρισκόμαστε λοιπόν στη φάση των ημιτελικών στα προκριματικά του BCL. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Μπάμπεργκ με τη λιθουανική Γιουβέντους. Η τελευταία απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την αυστριακή Κάπφενμπεργκ και μάλιστα άνετα, νικώντας με 90-68. Ο αγώνας έγινε τη Δευτέρα που μας πέρασε. Η Γιουβέντους απέδειξε ότι διαθέτει επιθετικό ταλέντο με αιχμή του δόρατος τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπάμπεργκ έχει δικαίως τον τίτλο του φαβορί. Όλοι γνωρίζουμε την παρουσία της γερμανικής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εδώ και πολλά χρόνια. Διατήρησε στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Χέκμαν, ο Λόκχαρντ και ο Όκμπε, ενώ ενισχύθηκε και με παίκτες που έχουν εμπειρία από το BCL, όπως ο Φεράρι, ο Προύίτ και ο Σίμπσον. Επίσης διαθέτει πλέον τον Γκέμπεν που πέρυσι έπαιζε στη Ζαλγκίρις.

Εκτίμηση: Η Μπάμπεργκ έχει καλύτερο ρόστερ με πιο έμπειρους παίκτες. Επιπλέον η Γιουβέντους έδωσε αγώνα πριν δυο μέρες και αυτό είναι σημαντικό όταν συμβαίνει τόσο νωρίς στη σεζόν. Ωστόσο το επιθετικό ταλέντο των δύο ομάδων μας οδηγεί και στο συμπέρασμα ότι δε θα μείνει χαμηλά το σκορ.

Combo
17:00
Μπάμπεργκ - Γιουβέντους
1 (-1,5) & Over 153,5
2.02
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις