Διπλασιασμός στην πόλη των χρωμάτων

Στοίχημα Τετάρτης

Στοίχημα Τετάρτης: Τα «λιοντάρια» του 2.15

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Δεν πήγε καλά η πρώτη στήλη της χρονιάς, όμως δεν υπάρχει λόγος να πτοούμαστε. Δράση στο στοίχημα Τετάρτης με την δεύτερη μέρα της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.

Πάμε Λισσαβώνα λοιπόν, εκεί όπου η Σπόρτινγκ υποδέχεται τον Άγιαξ. Ισόπαλοι ήρθαν στο ντέρμπι με την Πόρτο για το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, σε ένα ματς που ήταν καλύτεροι, όμως δεν πήραν αυτό πουν άξιζαν. Αυτή ήταν η δεύτερη απώλεια στην σεζόν και πλέον κυνηγάνε την Μπενφίκα, που βρίσκεται στο +4. Στοχεύουν σε μια καλή πορεία στην διοργάνωση και μια αρχή θα ήταν λουκούμι.

Ο Άγιαξ, νίκησε με 2-0 στην έδρα της Τσβόλε που φιγουράρει στον πάτο της βαθμολογίας. Έτσι παρέμεινε κοντά στην πρώτη PSV. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Στεκέλεμπουργκ και Κλάασεν, ενώ επιστρέφουν οι Ταλιαφίκο και και Μαρτίνες.

Το ένστικτο μου λέει γκολ. Φύσει επιθετικές και οι δύο ομάδες. Οι Πορτογάλοι και φέτος έχουν ένα ποιοτικό σύνολο, παρά το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων. Βλέπω ότι μπορούν να σκοράρουν πρώτοι, κόντρα σε έναν Άγιαξ, που έχει υπάρξει και καλύτερα. Στο 2.15 το anytime 1-0 για τους γηπεδούχους…

Μονό
22:00
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Άγιαξ
Anytime score: 1-0
2.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις