Με τα γκολ στο «Άνφιλντ»

Champions League

Champions League: Δυάδα σε Λίβερπουλ και Μαδρίτη

Καλημέρα στους απανταχού κουβανέζους. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ξεκίνησε. Τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν παίχτηκαν και σήμερα έπεται συνέχεια. Εμείς επικεντρωνόμαστε στον δεύτερο όμιλο του Champions League, εκεί όπου η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μίλαν και η Ατλέτικο Μαδρίτης την Πόρτο.

Ντέρμπι με το καλημέρα

Κέφια είχε η κληρωτίδα η οποία έφερε στον ίδιο όμιλο Λίβερπουλ, Μίλαν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο. Σε συνέχεια της κλήρωσης ήρθε και το πρώτο ντέρμπι του ομίλου στην πρεμιέρα, με την Λίβερπουλ να φιλοξενεί την Μίλαν.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει κάνει μια πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Μοναδικό.. ψεγάδι, αν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει έτσι, η εντός έδρας ισοπαλία με την Τσέλσι, η οποία έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες και παρά την υπεροχή των «κόκκινων» δεν ήρθε το δεύτερο γκολ.

Σην αντίπερα όχθη, η Μίλαν έχοντας στον πάγκο της τον Στέφανο Πιόλι έχει επιστρέψει για τα καλά στην επικαιρότητα. Οι Μιλανέζοι διατηρώντας το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξαν πέρυσι έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Εκτίμηση: Δυο από τις πιο βαριές φανέλες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρόκειται να κοντραριστούν στο «Άνφιλντ». Τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Μίλαν διαθέτουν πολύ ικανές μεσοεπιθετικές γραμμές, πράγμα το οποίο μας οδηγεί στην επιλογή του goal/goal σε απόδοση 1.70.

Champions League: Θέτει βάσεις πρόκρισης

Παραμένουμε στον ίδιο όμιλο και πάμε στην αναμέτρηση μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Πόρτο. Την εκκίνηση με το δεξί θα αναζητήσει η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε σε ένα «must win» παιχνίδι. Μπορεί να είναι πρώτη αγωνιστική, αλλά σε όμιλο με Λίβερπουλ και Μίλαν νομίζω κατανοείται πως μια πιθανή απώλεια βαθμών στην έδρα σου από την Πόρτο, την πιο αδύναμη -θεωρητικά πάντα- ομάδα του γκρουπ θα στοιχίσει.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν πραγματοποιήσει μια ικανοποιητική εκκίνηση μετρώντας μέχρι στιγμής μόλις μια απώλεια (με την Βιγιαρεάλ 2-2). Αήττητη παραμένει στην σεζόν και η Πόρτο, η οποία μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη αυτή με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας το βράδυ του Σαββάτου.

Εκτίμηση: Η Ατλέτικο έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι τέτοια παιχνίδια βρίσκει τρόπο να τα κερδίζει ακόμα και με μισό μηδέν. Η Πόρτο σε καμία περίπτωση δεν είναι αμελητέα δύναμη, αλλά λίγο η έδρα, λίγο το ποιοτικότερο ρόστερ των Ισπανών μας ωθούν στον άσο, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.60.

Δυάδα απόδοσης 2.72
22:00
Λίβερπουλ - Μίλαν
Goal/goal
1.70
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο
1
1.60
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις