Στον αστερισμό των φαβορί

Προγνωστικά

Επιστροφή στα αστέρια χθες, επιστροφή και στα προγνωστικά για εμάς μετά από το δεύτερο συνεχόμενο ταμείο, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Να είναι πάντα καλά ο διαιτητής της αναμέτρησης της Ατλέτι με τα 10 λεπτά καθυστερήσεις που μας έδωσε τον διπλασιασμό. Προχωράμε δυνατά, λοιπόν, με τα σημερινά παιχνίδια για τους ομίλους στο UEFA Champions League, στο οποίο θα στηρίξουμε τα φαβορί.

Δεν θα ξεφύγουν στο «Άνφιλντ»

Πάμε στο πρώτο μας παιχνίδι μας. Λίβερπουλ και Μίλαν αναμετρώνται στο «Άνφιλντ» σε ένα ματς… από τα παλιά. Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μόνο σε τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την Λίβερπουλ να κερδίζει με τον πιο τρελό τρόπο στη Κωνσταντινούπολη και τη Μίλαν να παίρνει εκδίκηση δύο χρόνια αργότερα στο ΟΑΚΑ. Η κατάσταση των δύο ομάδων είναι λίγο διαφορετική αυτή τη φορά. Η Μίλαν προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από περίπου μία δεκαετία παρατεταμένης παρακμής, ενώ η Λίβερπουλ έχει σταθεροποιηθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η αναμέτρηση των δεκατριών τροπαίων Champions League βρίσκει και τις δύο ομάδες σε καλό φεγγάρι, με τους Ιταλούς να είναι στο 3/3 στο πρωτάθλημα και τους κόκκινους στο 3/4, παίζοντας και οι δύο όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο και τα προγνωστικά λένε πως θα δούμε εξίσου ωραίο ματς.

Εκτίμηση: Η Λίβερπουλ είναι η πιο δυνατή ομάδα και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ματς. Η απουσία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για την Μίλαν θα φανεί μπροστά, καθώς όποιο και να είναι το αμυντικό δίδυμο των Άγγλων, μπορεί να κρατήσει ήσυχο τον Ολιβιέ Ζιρού. Εμείς θα στηρίξουμε το φαβορί, όμως επειδή εκείνο θα παραταχθεί με κάποιες αλλαγές, το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει και άρα θα παίξουμε άσο και under 3.5 σε απόδοση 2.37.

Εύκολα η Dream Team

Στο Βέλγιο τώρα, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι έχτισαν το καλοκαίρι μία από τις δυνατότερες ομάδες των τελευταίων ετών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο 5/5 στη Γαλλία. Οι ελλείψεις των Ντι Μαρία, Ράμος και Βεράτι μπορούν και θα καλυφθούν με άνεση από το εξαιρετικό ρόστερ των Παριζιάνων. Από την άλλη η Μπριζ είναι μια ομάδα με σταθερή παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης από το 2018, όμως στο συγκεκριμένο γκρουπ θα έχει ως στόχο την αποφυγή διασυρμών και κάποιο θαύμα για την τρίτη θέση. Στο αρκετά ανταγωνιστικό βελγικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει σχετικά καλά με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Εκτίμηση: Η Παρί για πρώτη φορά θα έχει διαθέσιμους τους Νεϊμάρ, Μέσι και Εμπαπέ ταυτόχρονα, και τα προγνωστικά λένε πως θα χρησιμοποιηθούν και οι τρεις. Ακόμα κι αν δε γίνει αυτό, το υλικό των Γάλλων είναι πολύ καλύτερο από αυτό της Μπριζ και δεν θα δυσκολευτούν να πάρουν τη νίκη. Εμείς, έχοντας αυτό στο μυαλό, θα παίξουμε την νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με Ασιατικό Χάντικαπ -1.75 σε απόδοση 1.87.

Μονό
22:00
Κλαμπ Μπριζ - Παρί Σεν Ζερμέν
2 -1.75 ΑΗ
1.87
BET: 25 units
Combo
22:00
Λίβερπουλ - Μίλαν
1 & under 3,5
2.37
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις