«Αστεράτη» δυάδα με φόντο την Αγγλία

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: «Αστεράτη» δυάδα

Εντάξει δε ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, αλλά θα το βρούμε να είστε σίγουροι. Χαμούλης στην Ολλανδία την Παρασκευή, κακά αποδείχτηκαν τα πονταρίσματα, αν και ήμουν αρκετά αισιόδοξος. Προχωράμε με προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Τετάρτη, με μπόλικο Champions League, αλλά και Αγγλία.

Εκκίνηση από το Μάντσεστερ, όπου η Σίτι υποδέχεται τη Λειψία. Αρχίζει να ζεσταίνεται η Σίτι, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Τότεναμ. Καλό ποδόσφαιρο από την αρμάδα του Πεπ, όπως μας έχει συνηθίσει. Η Λειψία από την άλλη δεν έχει μπει καλά. Δε βγάζει τη σιγουριά της περυσινής σεζόν, με τις αλλαγές σε ρόστερ και προπονητικό τιμ να επηρεάζουν.

Εν τούτοις, λίγα με πολλά το ματς αν η Λειψία δε συμμορφωθεί. Δε μπαίνω σε διαδικασία αναζήτησης combo κλπ, μου αρκεί η Σίτι να μπει φουριόζα και να καλύψει το χάντικαπ ημιχρόνου, κοντά στο διπλασιασμό.

Δε χάνει στη Λισσαβώνα

Στο ίσως πιο αμφίρροπο ματς της βραδιάς η Σπόρτινγκ υποδέχεται στη Λισσαβώνα τον Άγιαξ. Δεν βρίσκεται ακόμη στα περυσινά στάνταρ η Σπόρτινγκ, αλλά η ομάδα του Αμορίμ βγάζει το μέταλλο της πρωταθλήτριας. Ο Άγιαξ από την άλλη μπήκε φουριόζος στη σεζόν, αν και η τεσσάρα από την Αϊντχόφεν του χάλασε λίγο το «ίματζ» νωρίτερα.

Στο δια ταύτα, δύσκολο το σταύρωμα, όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις. Καλός επιθετικά ο «Αίαντας», έχει καλό μομέντουμ, αλλά η Σπόρτινγκ είναι αυτό που λέμε ΟΜΑΔΑ. Δύσκολα θα χάσει σε πρεμιέρα και ειδικά εντός έδρας. Σε τιμές αουτσάιντερ, διαλέγω την διπλή ευκαιρία για να μπει σε δυάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριξη στο μομέντουμ της Στόουκ

Στην Championship, η Στόουκ υποδέχεται τη Μπάρνσλεϊ. Έχει μπει εξαιρετικά φέτος η Στόουκ του Μάικλ Ο´Νιλ και βρίσκεται στη 3η θέση. Κυνική, σοβαρή, με μεγάλη αποτελεσματικότητα στα στημένα.  Η Μπάρνσλεϊ στον αντίποδα δε θυμίζει σε τίποτα τη περυσινή ομάδα. Μόλις μια νίκη σε έξι παιχνίδια με τα προβλήματα ειδικά μεσοαμυντικά να κάνουν μπαμ.

Στοιχηματικά, ο άσσος στο 1.80 παίζεται. Η διαφορές τους σε αυτό το ξεκίνημα είναι μεγάλες και το μομέντουμ δείχνει ξεκάθαρα Στόουκ. Πολύ δυνατή εντός η ομάδα του Ο´Νιλ, αναμένω να πάρει τη νίκη και θα ρισκάρω λίγο σε combo με γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.88
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία
Σίτι -0,5 AH στο 1ο ημίχ.
1.80
22:00
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Άγιαξ
1.60
BET: 15 units
Combo
21:45
Στόουκ - Μπάρνσλεϊ
1 & over 1,5
2.35
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις