Με την ορμή του Ρονάλντο

Διαβάστε για προγνωστικό στοιχήματος. Διαβάστε για την σημερινή επιλογή του Bet Minute από τους αγώνες του Champions League.

Εξαιρετικά τα πήγε η στήλη στην πρεμιέρα της στο Tipster’s League της φετινής σεζόν με 2/2 στα παιχνίδια της Ισπανίας. Πέρασε και το under 0,5 γκολ της Γρανάδα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και το under 1 AH γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι της Χετάφε. Σήμερα τo UEFA Champions League ξεκινά και πάλι και η στήλη Bet Minute έχει ξεχωρίσει μία επιλογή για τα προγνωστικά στοιχήματος από την σημερινή οκτάδα παιχνιδιών.

Προγνωστικά απ’ τη Βέρνη

Η επιλογή από την σημερινή ημέρα αφορά το παιχνίδι που διεξάγεται στη Βέρνη, όπου η Γιούνγκ Μπόις υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην διοργάνωση με την φανέλα των «μπέμπηδων». Η άφιξη του στην Αγγλία έδωσε μία νέα πνοή στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όπου μαζί τις προσθήκες του Σάντσο και του Βαράν αλλά και την αγωνιστική άνοδο και φόρμα του Πογκμπά, δημιουργούν μια δυναμική για κάτι πολύ καλό την φετινή σεζόν.

Ήδη στο πρώτο παιχνίδι του Ρονάλντο η ομάδα έβγαλε τρομερή επιθετικότητα, σκόραρε τέσσερα τέρματα και είχε 2,77 xGoals υπέρ της. Σήμερα το εμπόδιο είναι ακόμη πιο χαμηλό συγκριτικά με την Νιουκάστλ, αφού η Γιούνγκ Μπόις δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ στον δρόμο της για τους ομίλους έδειξε αμυντικές αδυναμίες, καθώς δέχθηκε οκτώ γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Το πρόβλημα αυτό σε συνδυασμό με την ορμή της Γιουνάιτεντ και την παρουσία του Ρονάλντο με οδηγεί στο Over 1 AH γκολ των Άγγλων στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού και το κράτησα για τα προγνωστικά μου.

Μονό
19:45
Γιούνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Over 1 AH Γιουνάιτεντ στο 1ο ημίχ.
2.18
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις