Ουκρανοί και Πορτογάλοι, στο 1.83

Ουκρανοί και Πορτογάλοι, στο 1.83

Καλημέρα στη παρέα. Πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα για τα κύπελλα Ευρώπης, και στη σημερινή στήλη μας θα ασχοληθούμε με προγνωστικά στοιχήματος, και το παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα για τον πέμπτο όμιλο του UEFA Champions League. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε δύσκολο γκρουπ με Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, και ως εκ τούτου θα παλέψουν για την 3η θέση που οδηγεί στο UEFA Europa League. 

Η Ντιναμό Κιέβου προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση με 0-2 απέναντι στη Μέταλιστ και προελαύνει στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα ούσα αήττητη. Ζητούμενο η νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Η στρατηγική που αναμένεται να ακολουθήσει θα είναι προσεκτικά επιθετικά με έμφαση κυρίως στην αμυντική λειτουργία καθώς. Ας μηΝ ξεχνάμε, δεν είναι και το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης. Παρ’ όλα αυτά τη ζημιά της μπορεί να την κάνει. Μοναδική απουσία ο επιθετικός Μπασέντιν που βρίσκεται εκτός εδώ και αρκετό καιρό. 

Η Μπενφίκα προερχόμενη και αυτή από την θριαμβευτική εκτός έδρας επικράτηση με 0-5 κόντρα στη Σάντα Κλάρα, θα λέγαμε ότι είναι το φαβορί τόσο της σημερινής αναμέτρησης, όσο και της κατάληψης της 3ης θέσης. Δεν θα υποστηρίζαμε ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσα τις άλλες δυο ομάδες του ομίλου, αλλά σίγουρα μπορεί να τους βάλει δύσκολα, και γιατί όχι, να κερδίσει και κάποιον βαθμό. Ζωτικής σημασίας όμως το αποψινό παιχνίδι που θα επιδιώξει με ένα παιχνίδι πρωτοβουλίας να κερδίσει το πρώτο τρίποντο. Από απουσίες, οι Αντρέ Αλμέιδα (προσωπικοί λόγοι) και ο τιμωρημένος Βερίσιμο δεν θα είναι στα πλάνα του κόουτς Ζεσούς. 

Εκτίμηση: Οι στόχοι λίγο πολύ είναι κοινοί και για τους δύο. Όπως και στο σημερινό παιχνίδι θα ψάξουν τη νίκη για να πάρει η μια ομάδα κεφάλι έναντι της άλλης. Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα παιχνίδι πιο συντηρητικό με έμφαση στην άμυνα αλλά με παιχνίδι πρωτοβουλίας απο τους Πορτογάλους. Με βάση τα παραπάνω εκτίμηση μας σε αυτά τα πρώτα προγνωστικά για την πρεμιέρα στα κύπελλα Ευρώπης θα επιλέξουμε το under 2,5. 

Μονό
22:00
Ντιναμό Κιέβου - Μπενφίκα
Under 2,5
1.83
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις