Από το 75.00 στο 25.00 (!) ο Παναθηναϊκός!

Από το 75.00 στο 25.00 (!) ο Παναθηναϊκός!

Έντονες συγκινήσεις επιφύλασσε η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League! Απροσδόκητα αποτελέσματα, που συνέπεια είχαν τις αλλαγές των αποδόσεων στα στοιχήματα για την κατάκτηση του τίτλου.

Το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ο Ολυμπιακός, έμεινε στο 0-0 στο Φάληρο με τον Ατρόμητο, ξεκινώντας έτσι με το αριστερό.

Ακόμα χειρότερη η πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε την ήττα – σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, αποτέλεσμα που βάρυνε έντονα το κλίμα.

Αντίθετη η εικόνα των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Η Ένωση δε συνάντησε προβλήματα κόντρα στον μαχητικό, μέχρι την αποβολή του Ρομαό, Ιωνικό, κερδίζοντας με 3-0 με σούπερ Στίβεν Τσούμπερ στην επανάληψη.

Το «τριφύλλι» υπερκέρασε το εμπόδιο του Απόλλων Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 4-0, σκορ που σκόρπισε χαμόγελα και αισιοδοξία για τη συνέχεια του στη Super League.

Βουτιά για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, άνοδος για ΠΑΟΚ!

Όσον αφορά τις αποδόσεις, μικρή άνοδο σημείωσε η τιμή του Ολυμπιακού, όπου το αρχικό 1.30, ανέβηκε στο 1.40 παραμένοντας ωστόσο ακλόνητο φαβορί.

Στο 7.00 πλέον ο ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται ήδη τρεις βαθμούς μακριά απ’ την κορυφή. Στην ίδια τιμή συναντάμε και την ΑΕΚ, παρατηρώντας έντονη πτώση απ’ το αρχικό 15.00!

Η πλέον αξιόλογη μεταβολή είναι στην τιμή του Παναθηναϊκού! Το, προ της πρεμιέρας, 75.00 πραγματοποίησε βουτιά, και αυτή τη στιγμή το βρίσκουμε στο 25.00! Αν μη τι άλλο, η αγορά πήρε τα μέτρα της.

Στο 25.00 προσφέρεται και ο Άρης, ο οποίος όμως υποδέχεται σήμερα τον ΟΦΗ. Απαραίτητη σημείωση, το -6 που έχει να καλύψει μετά την τιμωρία του για πλαστογραφία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις