Λίγα γκολ στην Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος στην Ισπανία

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα και ο Bet Minute έχει ξεχωρίσει δύο προγνωστικά στοιχήματος.

Η πρώτη επιλογή προκύπτει από το παιχνίδι της Χετάφε με την Έλτσε. Αμφότερες δεν έχουν σημειώσει ακόμη κάποια νίκη στο πρωτάθλημα. Ειδικά για την Χετάφε του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μίτσελ, το ξεκίνημα είναι απογοητευτικό. Τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια. Το αξιοσημείωτο και για τις δύο σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι η κάκιστη επιθετική λειτουργία, καθώς πρόκειται για δύο από τις τρεις χειρότερες ομάδες όσον αφορά την παραγωγή ευκαιριών. 0,62 μέσο όρο xGoals στην επίθεση έχει η Χετάφε και 0,65 η Έλτσε. Και σήμερα πιθανολογώ ότι θα παρουσιάσουν παρόμοια επιθετική λειτουργία, συνεπώς το Under 1 AH στο πρώτο ημίχρονο δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση.

Η άλλη επιλογή είναι από το άλλο παιχνίδι της La Liga όπου η Γρανάδα υποδέχεται την Μπέτις. Ό,τι ισχύει για Έλτσε και Χετάφε, ισχύει και για την Γρανάδα. Είναι η ομάδα που συμπληρώνει τις άλλες δύο στην τριάδα των τριών χειρότερων επιθετικών λειτουργιών στο πρωτάθλημα. Μόλις 0,53 xGoals μέσο όρο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, έχοντας σημειώσει μόλις ένα τέρμα. Πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα δείξει και σήμερα κόντρα στην Μπέτις, η οποία με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στην άκρη του πάγκου της και πέρυσι αλλά και φέτος παρουσιάζει ένα αγωνιστικό πλάνο πιο συντηριτικό συγκριτικά με ότι είχαμε συνηθίσει στον καιρό του Κίκε Σετιέν, όπου ήταν μία από τις πιο fun watch ομάδες της Ευρώπης. Αυτό το πλάνο σε συνδυασμό με την κακή επιθετική λειτουργία της Γρανάδα, με οδηγεί στο under 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.29
21:00
Χετάφε - Έλτσε
Under 1 AH στο 1ο ημίχ.
1.50
23:00
Γρανάδα - Μπέτις
Γρανάδα under 0,5 γκολ στο 1ο ημίχ.
1.53
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις