Με όπλο την επίθεση!

Με όπλο την επίθεση!

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Με επιτυχία πέρασε και η Παρί χθες με αποτέλεσμα να τρέχουμε θετικό σερί με 5/5 σημεία και μία επιστροφή χρημάτων. Όπως περίμενα εξελίχθηκε το ματς στο Παρίσι με την ομάδα του Ποκετίνο να ”καθαρίζει” από νωρίς την Κλερμόν με 2-0 ημίχρονο. Στα σημερινά τώρα, θα αναλύσω αγώνες από Βέλγιο και Βραζιλία φτιάχνοντας μία δυνατή δυάδα.

Τρομάζουν οι επιθέσεις τους !

Πρώτο ματς για σήμερα το Γκενκ – Σεντ Ζιλουάζ, εκεί που οι γηπεδούχοι κάνουν τρομερό ξεκίνημα μιας και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο Βελγικό πρωτάθλημα. Έρχεται από την νίκη επί της Άντερλεχτ με 1-0 με γκολ μετά το 85′. Γενικά δείχνει πως είναι σοβαρή μπροστά και αξιοποιεί πολύ αποτελεσματικά τις ευκαιρίες αλλά πίσω είναι αρκετά άπειρη και αυτό φαίνεται, αφού υπάρχουν πολλές στιγμές με αβίαστα λάθη. Την Πέμπτη ταξιδεύει στην Αυστρία για να αντιμετωπίσει την Ραπίντ Βιέννης για το Europa League.

Αλλαγή στόχου μετά από 2 μήνες

Σχεδόν μετά από 2 μήνες που ξεκίνησε το πρωτάθλημα φαίνεται να κάνει αλλαγή σχεδίων η Ζιλουάζ, αφού είχε ως αρχικό στόχο την σωτηρία και πλέον με τις εμφανίσεις που κάνει μπορεί να κοιτάει και για Ευρώπη. Η ευχάριστη έκπληξη είναι φέτος, αφού βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με όπλο την επίθεση και το πάθος που βγάζει θα κοιτάξει και σήμερα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Έρχεται από νικηφόρα «4αρα» με την Σταντάρ Λιέγης με τον νεαρό της φορ Βανζέιρ να πετυχαίνει το πρώτο χατ-τρικ με την φανέλα της ομάδας του. Δεν αλλάζει το 3-5-2 και γιατί να αλλαχθεί (;), αφού αποδίδει αρκετά καλά.

Με τέτοιες επιθέσεις δύσκολα θα δούμε χαμηλό σκορ. Με την Γκενκ να έχει το μυαλό της στο Europa και με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση το αμφίτερμα μοιάζει βέβαιο. Ξεκινάει με 1-1 το παιχνίδι, και κάποια ομάδα ίσως να βρει και το γκολ της νίκης.

Απογοήτευσε η Φορταλέζα …

Με κατεβασμένο το κεφάλι έφυγε η Φορταλέζα από την έδρα της Μπαϊας, αφού ηττήθηκε με 4-2 ενώ έπαιξε καλύτερα, αλλά πλήρωσε την αμυντική της αστάθεια. 5 ματς χωρίς νίκη αλλά βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Είναι ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της, αλλά δεν διαθέτει τρομερή ποιότητα. Πιστεύω αργά ή γρήγορα θα πέσει από τις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος.

Αρνείται να χάσει η Μινέιρο

Έχει να ηττηθεί από τέλη Ιουνίου στη Serie A και έχει μάθει να βγάζει πάθος αλλά και σοβαρότητα, αφού σε αρκετές περιπτώσεις ήταν χειρότερη αλλά κατάφερνε να παίρνει αυτό που ζητούσε. Η προσθήκη του Ντιέγκο Κόστα ανέβασε την ποιότητα της ομάδας και όπως φαίνεται είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και έχει την καλύτερη άμυνα για φέτος. Βαρόμετρο της ομάδας πέρα από τον Ντιέγκο Κόστα είναι και ο Χουλκ, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ.

Ανώτερη με τα όλα της η Μινέιρο ενώ σε κακή κατάσταση βρίσκεται η φορταλέζα. Να μην ηττηθεί και επιστροφή χρημάτων στην ισοπαλία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Δυάδα απόδοσης 2.80
22:00
Γκενκ - Σεντ Ζιλουάζ
Goal/goal & over 2.5
1.80
22:00
Φορταλέζα - Ατλέτικο Μινέιρο
2 dnb
1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις