Γιορτάζει με… στιλ την χιλιάρα ο Ζοσέ στο 2.10!

προγνωστικά ιταλίας

Προγνωστικά Ιταλίας: 1000 παιχνίδια, νίκη με Over 2,5

Η Ρόμα έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο ξεκίνημα της χρονιάς, με 4/4 νίκες στα επίσημα παιχνίδια, σκοράροντας συνολικά 12 γκολ. 3-1 τη Φιορεντίνα στην πρεμιέρα, 4-0 την Σαλερνιτάνα στη δεύτερη αγωνιστική. Ενώ στον πλέι-οφ γύρο του νεοσύστατου Conference League απέκλεισε την Τράμπζονσπορ με δύο νίκες (2-1, 3-0).

Φρέσκια και με φουλ παραγωγικότητα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Πορτογάλος σήμερα βρίσκεται μπροστά σε ένα σημαντικό milestone, καθώς το παιχνίδι με τη Σασουόλο θα είναι το χιλιοστό της σπουδαίας καριέρας του. Και ως ισχυρή προσωπικότητα που είναι, θέλει να γιορτάσει τα 1000 ματς με τη νίκη κόντρα στους «νεροβέρντι».

Και επειδή η άμυνα της Σασσουόλο είναι σε γενικές γραμμές αφελής και δίνει ευκαιρίες στον αντίπαλο, η Ρόμα μπορεί να συνδυάσει τη νίκη της με το ευρύ σκοράρισμα. Ένα εφικτό line είναι το Over 2,5, που ανεβάζει την απόδοση του άσου στο εξαιρετικό 2.10, στα προγνωστικά Ιταλίας.

Ο Άγγλος προσαρμόστηκε γρήγορα (2.20)

Από το ίδιο ματς της Ρόμα με τη Σασσουόλο μπορούμε να αντλήσουμε μια ακόμα επιλογή για τα προγνωστικά Ιταλίας. Ο Τάμι Έιμπραχαμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τσέλσι και άμεσα προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας. Καθοριστικός στην πρεμιέρα με τη Φιορεντίνα, έδωσε δύο ασίστ και βοήθησε για το τελικό 3-1, με τη Σαλερνιτάνα είχε γκολ και ασίστ, οδηγώντας τη Ρόμα στο άνετο 4-0.

Κόντρα στη Σασσουόλο θα πάρω το anytime γκολ του Άγγλου μπόμπερ, σε τιμή 2.20!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Combo
21:45
Ρόμα - Σασουόλο
1 & Over 2,5
2.10
BET: 5 units
Μονό
21:45
Ρόμα - Σασουόλο
Γκολ Έιμπραχαμ
2.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις