Στήριξη στην υπεράσπιση του τίτλου

Προγνωστικά: Στήριξη στην υπεράσπιση του τίτλου #Roume

Επιστροφή στα προγνωστικά, λοιπόν, μετά το ταμείο της Παρασκευής. Δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να βγουν τα σημεία, παρά το ότι άργησε να βάλει το δεύτερο η Μπέρμιγχαμ και να κλειδώσει το ματς, αφού οι ευκαιρίες και ο ρυθμός του αγώνα πρόδιδαν από αρκετά πιο πριν την εξέλιξή του. Η ζωή όμως, έχει και συνέχεια, όπως ακριβώς και το ποδόσφαιρο.

Η συνταγή της επιτυχίας με το φαβορί

Ξεκινάμε λοιπόν, στην Ιβηρική και συγκεκριμένα στην Ισπανία, στην οποία και θα επικεντρωθούμε. Κάδιθ και Ρεάλ Σοσιεδάδ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της LaLiga. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια ήττα «εντός προγράμματος» στη πρεμιέρα στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης απέναντι στην Μπάρτσα, όμως αντέδρασαν σωστά και συνέχισαν με δύο νίκες απέναντι σε Βαγιεκάνο και Λεβάντε – και τα δύο με 1-0. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πιο νωθρά. Ισοπαλία με Λεβάντε στη πρεμιέρα, άλλη μία με την Μπέτις και ήττα πριν τις εθνικές με την Οσασούνα, έχοντας μετριότατη εικόνα, ειδικά στα μετόπισθεν.

Εκτίμηση: Τα προγνωστικά δίνουν δικαιολογημένα φαβορί τη Σοσιεδάδ, όμως η δίψα της Κάδιθ ίσως χαλάσει τα σχέδια των Βάσκων για μία εύκολη επικράτηση. Εμείς, ακολουθώντας τη τακτική της Παρασκευής θα παίξουμε το combo του Χ2 και over 1.5 στο 1.65, καλύπτοντας το φαβορί και έχοντας κατά νου τις αναξιόπιστες άμυνες.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Με τον αέρα του Γκρίζι

Μεταφορά στη Καταλονία και στην αναμέτρηση της τοπικής Εσπανιόλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στη κατηγορία μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Segunda και έχουν ένα ρόστερ ικανό για την παραμονή, όμως το ξεκίνημα είναι και εδώ μέτριο. Οι ισοπαλίες με Οσασούνα και Βιγιαρεάλ και η ήττα με την Μαγιόρκα της έχουν δώσει μόλις δύο βαθμούς και απέναντι στους πρωταθλητές ψάχνουν την ανάκαμψη. Οι «κολτσονέρος» από την άλλη ξεκίνησαν την υπεράσπιση του τίτλου με νίκη στο Βίγκο επί της τοπικής Θέλτα, κέρδισαν με δυσκολία την Έλτσε στη Μαδρίτη και την πάτησαν απέναντι στα «κίτρινα υποβρύχια» στην έδρα τους, σώζοντας τον βαθμό στο τέλος με ασύλληπτο αυτογκόλ.

Εκτίμηση: Η άφιξη του Αντουάν Γκριεζμάν για την έναρξη του δεύτερου κύκλου του στην Ατλέτικο θα δώσει άλλον αέρα στους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι θα θέλουν να πάνε στη μεσοβδόμαδη έναρξη των ομίλων του UEFA Champions League με το δεξί. Τα προγνωστικά είναι υπέρ της και εμείς θα την στηρίξουμε σε μια έξοδο που όμως κρύβει παγίδες, παίζοντας το διπλό στο 1.95.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Combo
19:30
Κάδιθ - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Χ2 & over 1.5
1.65
BET: 20 units
Μονό
15:00
Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
2
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις