Άλλο Nicaea και άλλο Νίκαια Σερρών…

Προγνωστικά Ligue 1

Την καλημέρα μας σε όλους και ελπίζουμε να μας διαβάζετε από κάποια παραλία που να έχει ακόμη ζέστη, αν και δύσκολο το κόβουμε. Η χθεσινή μέρα δεν μας πήγε καλά, με τη Σαουθάμπτον και τη Γουέστ Χαμ να μένουν στη λευκή ισοπαλία. Το ματς «πήρε μπρος» στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πιέζουν εκατέρωθεν του γηπέδου αλλά να μην μπορούν να βρουν εστία. Δεν πτοούμαστε, όμως, και συνεχίζουμε σήμερα, Κυριακή, για να επιστρέψουμε στα ταμεία, αυτή τη φορά με προγνωστικά Ligue 1 και το ματς Ναντ – Νις.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η διακοπή ήταν βάλσαμο για τους γηπεδούχους που βρήκαν τον απαιτούμενο χρόνο για να δουλέψουν τις πολυάριθμες αδυναμίες τους, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αισθητές στην επιθετική τους γραμμή. Προσπάθησαν να πάρουν την ισοπαλία απέναντι στη Λιό\ν αλλά τελικά έχασαν με 1-0, με γκολ που μπήκε από το 35ο λεπτό. Θέλει πολύ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα των πρώτων δύο αγωνιστικών, ενώ ανέτοιμος είναι ο σημαντικός για τη βασική εντεκάδα επιθετικός, Κουλιμπαλύ.

Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι πήραν τεράστια εντός έδρας νίκη με 4-0 απέναντι στην Μπορντό και μετράνε ένα αήττητο σερί με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Το ματς με τη Μαρσέιγ που διεξήχθη στις 22 Αυγούστου, το οποίο διακόπηκε λόγω επεισοδίων, πρόκειται να επαναληφθεί, ενώ η Νις τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός βαθμού. Αμυντικά έχει ορισμένες ελλείψεις αλλά θέλει τους βαθμούς για να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Δύσκολο ματς για τους φιλοξενούμενους που όμως έχουν την ποιότητα για να πετύχουν τη νίκη. Η Νις μπορεί να βάλει πάνω από δύο γκολ και μόνη της, καθώς σε τρία ματς μετράει ήδη οκτώ τέρματα. Για αυτό και θα στηρίξουμε με την κάλυψη του Χ τους συμπολίτες μας από τη Νίκαια και ας είναι η μία στη γαλλική Ριβιέρα και η άλλη στα Σέρρας!


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Combo
18:00
Ναντ - Νις
X2 & over 1,5
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις