Προγνωστικά από Βόρεια και Νότια Ευρώπη

προγνωστικά

Προγνωστικά από τον Βορρά μέχρι το Νότο

Καλημέρα και καλή Κυριακή Κουβανεζόπαιδα. Έτσι κι έτσι κύλησε στοιχηματικά η χθεσινή μέρα με 2/4 προτάσεις μας να περνάνε όπως και το πολύ δυνατό μας σημείο στο κανάλι του Instagram. Κυριακή σήμερα και ξεχώρισα δύο παιχνίδια, πάμε για προγνωστικά και ανάλυση.

Στο χέρι της η κορυφή

Η Μπόντο Γκλιμτ σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Τρόμσο και σκαρφάλωσε στην 1η θέση με 34 βαθμούς. Η ομάδα του Κγιέτιλ Κνούτσεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο μετά την μεταγραφή του Πελεγκρίνο που μετράει ως τώρα 4 γκολ και 1 ασίστ. Στις 5 τελευταίες φορές που η Μπόντο υποδέχθηκε την Οντ έχει απολογισμό 3-1-1 με 4/5 goal /goal & over 2,5. Απόντες οι Μπονιφασέ και Σόρλι.

Σε αντίθετη κατεύθυνση κινείται η Οντ που προσπαθεί να διατηρηθεί στα μέσα της βαθμολογίας. Πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0 στην έδρα της από την Στρόμσγκοντσετ και έπεσε στην 10η θέση με 22 βαθμούς. Μοναδικός απών ο Χάγκεν.

Εκτίμηση : Η γνώμη μου είναι ότι η γηπεδούχος θα αποφύγει μια πιθανή αυτοκτονία και θα καθαρίσει το παιχνίδι νωρίς.

Αν την υποτιμήσει, χάθηκε!

Η Ρόμα είναι απόλαυση φέτος, αρκετά περίεργο βέβαια με τον Ζοζέ Μουρίνιο στο πάγκο, αλλά ομολογώ πως αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο τελευταίο της ματς κέρδισε εμφατικά στην έδρα της Σαρλεριτάνα με 4-0 και έφτασε τους 6 βαθμούς σε 2 αγωνιστικές. Στις 5 τελευταίες φορές που οι Ρωμαίοι υποδέχθηκαν την Σασουόλο μετράνε 3 νίκες και 2 ισοπαλίες με 4/5 goal /goal και 3/5 over 2,5. Απόντες οι Σπινατσόλα και Πελεγκρίνι ενώ αμφίβολοι είναι οι Σμόλινγκ και Ζανιόλο.

Η Σασουόλο προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της με την Σαμπντόρια και έφτασε τους 4 βαθμούς. Εξαιρετικό σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρο της ομάδας του Αλέσιο και αν τους υποτιμήσεις, χάθηκες. Στις 5 τελευταίες συναντήσεις με την Ρόμα ανεξαρτήτως έδρας έχουν 3 ισοπαλίες και από μια νίκη η καθεμία ενώ έχουν πετύχει αμφότερες από 8 γκολ. Αμφίβολος παραμένει ο Ομπιάνγκ.

Εκτίμηση: Ο Μουρίνιο είναι γνωστός για την αλαζονεία του και πιστεύω ότι θα υποτιμήσει τους φιλοξενούμενους, θα ρισκάρω υπέρ των δεύτερων.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
19:00
Μπόντο Γκλιμτ - Οντ
1 ημίχρονο & over 2,5
2.15
BET: 10 units
Μονό
21:45
Ρόμα - Σασουόλο
Σασουόλο over 1,5
3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις