ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με φορά η Ανζέ, καθαρίζει ο ΠΑΟΚ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Με φορά η Ανζέ, καθαρίζει ο ΠΑΟΚ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με φορά η Ανζέ, καθαρίζει ο ΠΑΟΚ

Με φορά η Ανζέ, καθαρίζει ο ΠΑΟΚ

Προγνωστικά Ευρώπης

Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα με το κυρίως πιάτο των μεγάλων πρωταθλημάτων. Πιστεύω ότι, όταν υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια στο κουπόνι, είναι πιο δύσκολο να βγάλεις το ιδανικό δελτίο σε σχέση με όταν υπάρχουν λιγότερα. Αλλά γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ στο koubanezos.gr για να βρίσκουμε πάντα τις κατάλληλες επιλογές για εσάς. Σήμερα στην στήλη θα ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια, κλασικά, από Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα.

Λίγα γκολ στην Βαρκελώνη

Ας ξεκινήσουμε, από την Καταλονία και το παιχνίδι της Εσπανιόλ κόντρα στους πρωταθλητές από την Μαδρίτη. Η Εσπανιόλ έχει δύο βαθμούς σε τρία παιχνίδια χωρίς να πετύχει γκολ. Και πλέον έρχεται μια πολύ δύσκολη τριάδα αγώνων με Ατλέτικο, Σεβίλλη και Ρεάλ. Η πιο πρόσφατη παράδοση πάντως δείχνει μοιρασμένη με μόλις δύο ήττες της Εσπανιόλ στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις. Απουσίες θα έχουν αμφότερες με τον Σουάρεζ να παραμένει αμφίβολος και τον Γκριεζμάν να έχει πιθανότητες να ξεκινήσει.

Απ’την μία, η Εσπανιόλ που ούτε σκοράρει και ούτε δέχεται γκολ και απ’την άλλη μια Ατλέτικο που παραδοσιακά βολεύεται με χαμηλό σκορ στην πλειοψηφία των παιχνιδιών της. Under βλέπω, το οποίο, όμως, δεν προσφέρεται σε καλή απόδοση. Επομένως, θα επιλέξω στα προγνωστικά μου το να σημειωθεί under 1,5 γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Με φόρα η Ανζέ

Στην Γαλλία, για τα προγνωστικά μας, θα πάμε στο παιχνίδι της Μπρεστ με την καταπληκτική μέχρι στιγμής Ανζέ. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν το τρομερό ξεκίνημά τους στην Ligue 1 μένοντας αήττητοι για τέταρτο σερί παιχνίδι με μεγάλη νίκη κόντρα στην Ρεν. Ακριβώς αντίθετα είναι τα πράγματα στο στρατόπεδο της Μπρεστ, η οποία έχει δύο σερί ήττες δεχόμενη συνολικά επτά γκολ. Η προϊστορία στο «Σταντ Φράνσις – Λε Μπλε» δείχνει ελάχιστη παραγωγικότητα και από τις δύο ομάδες. Δεν μπορούμε βέβαια να στηριχτούμε εξ ολοκλήρου σε μια προϊστορία 7+ χρόνων, άρα θα πάμε με την λογική.

Η Μπρεστ δεχόμενη πολλά γκολ τελευταία, αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα, θα πρέπει να βελτιώσει την ανασταλτική της λειτουργία. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν πιστεύω ότι θα «κλέψει» το τρίποντο από τους «ασπρόμαυρους». Άρα, επιλέγω το combo Χ2 μαζί με το under 2,5 γκολ στο πολύ δελεαστικό 2.60.

Κόντρα στην παράδοση

Θα κλείσουμε επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη και πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα του Κυπελλούχου ΠΑΟΚ κόντρα σε μια από την ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής χρονιάς τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ενισχύθηκε σε αρκετές καίριες θέσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι με αποκορύφωμα την πρόσληψη – επιστροφή του Λουτσέσκου. Έχασε βέβαια τον Τζόλη. Μεγάλη η απώλεια του Ολιβέιρα, που θα χάσει σχεδόν όλη την σεζόν και σαν αντικαταστάτης του επέστρεψε από την Αγγλία ο Άκπομ.

Ο ΠΑΣ από την μεριά του έχασε 5 βασικούς από τα προηγούμενα χρόνια, επέστρεψε ο Κόντε αλλά παρ’όλα αυτά στα φιλικά απογοήτευσε. Στα μεταξύ τους παιχνίδια στην Τούμπα οι Γιαννιώτες βάζουν πολύ δύσκολα στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή την φορά τους βλέπω πιο αποδυναμωμένους και τον ΠΑΟΚ αρκετά ενισχυμένο και φιλόδοξο.Είναι πρώτη αγωνιστική, οι «ασπρόμαυροι» δεν θέλουν να χάσουν βαθμούς και ευελπιστώ σε μια άνετη νίκη τους από ημίχρονο που θα φέρει ηρεμία και ώθηση για την συνέχεια.

Ειδικό
15:00
Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Under 1,5 και στα δύο ημίχρονα
2.00
BET: 12 units
Combo
16:00
Μπρεστ - Ανζέ
Χ2 & under 2,5
2.60
BET: 20 units
Combo
19:00
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννενα
1 ημίχ. / 1 τελ. & Over 1,5
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις