Με φόντο την επίθεση και τα γκολ

Προγνωστικά

Σκοράρετε να πληρωθούμε

Σας τα έγραψα την Τετάρτη και δικαιώθηκα στα προγνωστικά στοιχήματος. Οι «ήρωες πολεμούν σαν τους Έλληνες», είχα γράψει τότε. Πίστεψα στον άσο του 3.60, έριξα τον οβολό μου, δικαιώθηκα και… κράτησε τον Ολλανδό προπονητή στη θέση του, μέχρι φυσικά την επόμενη στραβή.

Πάμε στα σημερινά μας και την Αγγλία, εκεί όπου η Λιντς του Μαρσέλο του Μπιέλσα θα φιλοξενήσει την Λίβερπουλ του Γιούργκεν του Κλοπ. Συνάντηση που αν μη τι άλλο «υπόσχεται» γκολ, όπως και το περσινό μεταξύ τους παιχνίδι στο Λίβερπουλ. Θυμίζω, πως πέρυσι στην πρεμιέρα, η Λίβερπουλ επικράτησε με 4-3 της Λιντς.

Δεν έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη χρονιά οι γηπεδούχοι, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία… «βαριά» ήττα, με 5-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το δείγμα των πρώτων αγωνιστικών δείχνει μια ομάδα με πάθος και επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικά προβλήματα, μετρώντας τρία goal/goal σε ισάριθμες αναμετρήσεις, καθώς και οχτώ γκολ παθητικό.

Δύο νίκες και μια ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους εφέτος. Βέβαια, η ομάδα του Κλοπ δεν θυμίζει το σύνολο που κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν δύο χρόνια. Ναι μεν ίδια πρόσωπα, αλλά φαίνεται πως λείπει ενέργεια και πάθος, όπως και ο πολύτιμος Βαϊνάλντουμ από το κέντρο.

Στο διά ταύτα. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ, εγώ θυμάμαι και τα επτά γκολ που μπήκαν στο πρώτο μεταξύ τους, άρα στοχεύω σε combo. Goal/goal και over 3,5 και μια ζαριά στο over 4,5 έχω για σήμερα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:30
Λιντς - Λίβερπουλ
Goal/goal & over 3,5
2.40
BET: 10 units
Μονό
18:30
Λιντς - Λίβερπουλ
Over 4,5
3.95
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις