NFL. Στόχος το δυναμικό ξεκίνημα

NFL. Στόχος το δυναμικό ξεκίνημα

Η πρώτη εβδομάδα της σεζόν του NFL για το 2021 επιτέλους έφτασε και όλα δείχνουν από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση στα ξημερώματα της Παρασκευής, πως θα είναι συναρπαστική! Οι πρώτες εβδομάδες πάντα είναι μια εξαιρετική στοιχηματική ευκαιρία για τα προγνωστικά NFL μας, καθώς πολλές ομάδες είναι υποτιμημένες και άλλες υπερτιμημένες, κυρίως με βάση την περυσινή τους απόδοση.

Επιστροφή από το… νοσοκομείο

Οι 49ers ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019, φτάνοντας μάλιστα ως το Super Bowl. Αυτό άλλαξε την περσινή χρονιά, λόγω αμέτρητων τραυματισμών. Τα αποδυτήρια ήταν κυριολεκτικά σα νοσοκομείο, με τους πιο βασικούς αστέρες της ομάδας να απουσιάζουν. Πλέον είναι όλοι υγιείς και θα έχουν την ευκαιρία να «διαλύσουν» την ήδη ετοιμόρροπη άμυνα των Lions. Αμυντικά, το Σαν Φρανσίσκο θα πρέπει να είναι έτοιμο να περιορίσει τον quarterback των Lions, Jared Goff βάσει της εικόνας που έχουμε από πέρσι.

Δυστυχώς για το Ντιτρόιτ δεν υπάρχει το ταλέντο για να πλαισιώσει τον νεαρό quarterback, ειδικά μετά τον τραυματισμό του D’Andre Swift. Επιπλέον η άμυνα τους περιέχει αρκετές ελλείψεις και αδυναμίες. Γενικά, βρίσκονται σε μια κατάσταση rebuild και δύσκολα θα ανταπεξέλθουν απέναντι στις δυνατές ομάδες της λίγκας.

Εκτίμηση: Οι 49ers βρίσκονται και πάλι σε υγιή κατάσταση, με όλα τα βασικά επιθετικά και αμυντικά όπλα να είναι «ετοιμοπόλεμα» και όλα δείχνουν πως θα πρέπει να νικήσουν ακόμα και με διψήφια διαφορά. Επιλογή η νίκη με κάλυψη του ενός touchdown σε απόδοση 1.66.

Με την παράδοση σε ουδέτερο έδαφος

Οι Packers φαίνεται να έχουν μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στους Saints ενόψει της συνάντησης τους την Κυριακή. Πρώτον, διότι η ομάδα της Νέας Ορλεάνης βρίσκεται σε έλλειψη στη θέση του cornerback και ο quarterback των Packers είναι αρκετά ικανός στο να εκμεταλλευτεί αυτή την αδυναμία. Δεύτερον, διότι η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στη Νέα Ορλεάνη, αλλά στο Τζάξονβιλ, αφού η πρώτη ακόμα «αναρρώνει» από τον τρομακτικό τυφώνα Άιντα. Το να γίνει ένα ματς σε ουδέτερο έδαφος είναι σπάνιο φαινόμενο, καθώς έχει συμβεί μόλις τρεις φορές στο πρόσφατο παρελθόν, όμως και στις τρεις περιπτώσεις, η εκτός έδρας ομάδα έχει κερδίσει και τις τρεις και μάλιστα με τεράστιες διαφορές.

Εκτίμηση: Οι Packers είναι αρκετά καλύτεροι από τους Saints αυτή τη στιγμή και έχουν τεράστιο πλεονέκτημα στη θέση του quarterback. Ο Aaron Rodgers είναι ένας από τους καλύτερους των τελευταίων ετών, ενώ ο Jameis Winston έχει ακόμα πολλά να αποδείξει και είναι μεγάλο το ερωτηματικό για το αν θα μπορέσει να συμβαδίσει στο σκοράρισμα. Νίκη των Packers με προβάδισμα ενός field goal, η προσωπική μου επιλογή για τα προγνωστικά NFL.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
Μονό
20:00
Σαν Φρανσίσκο 49ers - Ντιτρόιτ Λάιονς
1 (-6,5)
1.66
BET: 15 units
Μονό
23:25
Γκριν Μπέι Πάκερς - Νιου Όρλεανς Σέιντς
1 (-3)
1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις