Οι «δυνάμεις του Άξονα» δίνουν επιλογές

Προγνωστικά Ιταλίας

Σε Ιταλία και Γερμανία θα κινηθούμε σήμερα, όπου τα Μίλαν – Λάτσιο και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγκάρδη, μου κέντρισαν το ενδιαφέρον στοιχηματικά, ευελπιστώντας σε πολλά γκολ.

Γκολ και θέαμα

Εκτενέστερα, ξεκινάμε τη βόλτα μας από τη Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα το Μιλάνο, εκεί όπου οι «ροσονέρι» αντιμετωπίζουν τους «λατσιάλι». Η Μίλαν, ξεκίνησε θετικά το πρωτάθλημα, μετρώντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με 5 γκολ υπέρ και 1 κατά, με το νεοφερμένο, Ολιβιέ Ζιρού να φαίνεται πως ήρθε στην ομάδα για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο έχοντας σκοράρει δύο τέρματα. Οι γηπεδούχοι, έχοντας δείξει πως και φέτος θα κυνηγήσουν την πρώτη θέση, επιδεικνύουν πολύ καλό πρόσωπο με επιθετικές αρετές. Αμυντικά, δείχνουν να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα, ωστόσο οι Σαμπντόρια και Κάλιαρι που αντιμετώπισαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δε θεωρούνται ικανές να φοβίσουν τους Κιάερ και Τομόρι. Η Λάτσιο, όμως, έχοντας σε τρομερή, σε φοβερή κατάσταση, τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος έχει ήδη πετύχει 4 τέρματα, είναι ικανή να «πληγώσει» τους δευτεραθλητές. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, είναι σε πολλή καλή φόρμα, έχοντας δυο νίκες και σκοράροντας 9 γκολ. Ο γνωστός, για την επιθετική του νοοτροπία, Ιταλός προπονητής, έχει μεταφέρει στους παίκτες του τη φιλοσοφία του, κάτι που μας οδηγεί και στη σημερινή μας επιλογή.

Εκτίμηση: Αμφότερες και οι δύο ομάδες, έχουν ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις στη Serie A, συνδυάζοντας νίκες με καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα η επιλογή μου να είναι goal/goal και over 2,5 σε απόδοση 1.87.

 Επιτέλους νίκη

Την πρώτη της νίκη θα επιδιώξει να καταφέρει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη. Οι «αετοί», δεν έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετρούν δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ, στο προηγούμενο παιχνίδι της κόντρα στην Ντόρτμουντ, ηττήθηκε με το βαρύ 5-2, ενώ τους 2 βαθμούς που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ήταν απέναντι σε Αρμίνια Μπίλεφεντ (1-1) και Άουγκσμπουργκ (0-0). Στον αντίποδα, η Στουτγκάρδη, έχει δύο ήττες απέναντι σε Φράιμπουργκ (2-3) και Λειψία (4-0), ενώ πριν την παύση για τα προκριματικά του Μουντιάλ, επικράτησε με 5-1 της Γκρόιτερ Φιρτ. Οι Σουηβοί, μετρούν πολλές απουσίες, στο σύνολο 7, με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει την αγωνιστική τους εικόνα στο σημερινό παιχνίδι, ενώ και εκτός έδρας δε συνηθίζουν να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Εκτίμηση: Η Άιντραχτ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, αλλά κυρίως επειδή θα αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς της, όπου η «Κόμερσμπανκ Αρίνα», αναμένεται να είναι γεμάτη. Άσο λοιπόν, σε απόδοση 2.02, ευελπιστώντας οι «αετοί», να κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη
1
2.02
BET: 15 units
Μονό
19:00
Μίλαν - Λάτσιο
Goal/goal & over 2,5
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις